Object informatie

Kleinemeersterstraat 59 , Sappemeer

Wordt door ons te koop aangeboden een vrijstaande woning met vrijstaande stenen garage, erf en tuin. De woning is gelegen aan een rustige weg en nabij alle mogelijke voorzieningen. Deze woning is zeer geschikt voor starters en heeft derhalve drie slaapkamers, ook zeer geschikt voor 'levensloopbestendig' wonen met op de begane grond een slaapkamer en badkamer; drempelvrij. De woning heeft een eigen oprit en de garage heeft een elektrische deur. Hoogezand Sappemeer heeft in de regio een centrale functie waar de voorzieningen op sociaal, cultureel, educatief en sportief op een hoog peil staan. Het winkelaanbod is groot en divers, zeg maar: van alle markten thuis. Een bezoek meer dan waard ! Welkom voor een bezichtiging.

Indeling

Begane grond:

Entree/hal van 4 m² met trapopgang naar de verdieping; trapkast met een 1,5 m diepe kelder van 6m²; meterkast (4x 220 V, 1x380 V en 2x aard-lek). De Z-vormige kamer/keuken met bijkeuken (35m²) voor de witgoedaansluitingen en de cv opstelling, geeft een goede sfeer van de woning. De kamer heeft een kleine erker en de keuken heeft een rechte opstelling met keramisch koken incl. afzuiging en is in hoogte verstelbaar. Aansluitend aan de woonkamer is een klein kantoortje van 3,5 m². Vanuit de achter hal treft u vervolgens een royale slaapkamer (16m²) met vaste kasten, een volledig betegelde badkamer (4m²) met vaste wastafel en douchehoek, het toilet en een kastruimte. Achter de woning bevinden zich de garage met elektrische deur en schuurruimtes van in totaal 40 m².

1e verdieping

Op de verdieping bevinden zich naast de overloop van 5 m², twee slaapkamers aan de voor- en achterzijde van respectievelijk 10 en 11 m².

2e verdieping

De vliering is een bergzolder.

Tuin:

Aan de voorzijde een siertuin, met aan de zijkant een eigen oprit naar de garage; tevens terras.

Bijzonderheden

Tot nu toe is er geen aardbevingsschade geconstateerd. De woning is drempelvrij gemaakt. De keukenaanrecht is in hoogte verstelbaar Grotendeels dubbelglas. Voorzijde zadeldak met betonpan. Achterzijde een plat dak met bitumen bedekking. De garage heeft naast de opstelplaats voor de auto, schuurruimte met loopdeur.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1930
AdresKleinemeersterstraat 59
PlaatsSappemeer 9611 JB
Prijs:Vraagprijs € 139.500 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:220 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: