Object informatie

Molenstraat 6 , Scheemda

Aan de doorgaande weg naar het centrum van Scheemda, aan de Molenstraat 6, bieden wij namens opdrachtgevers te koop aan een verrassende grote woning met erf en tuin. Dit voormalige woon-winkelpand is volledig gerenoveerd. De woning is op de begane grond volledig aangepast op rolstoelgebruik. Deze ruime woning, met vier slaapkamers, is uitermate geschikt als gezinswoning maar ook levensloopbestendig wonen behoort tot de mogelijkheden. Scheemda is een mooi dorp met vele voorzieningen op velerlei gebied: cultureel, sociaal, educatief, sportief etc. Het winkelaanbod is goed en divers. Een bezichtiging van deze woning is het meer dan waard. U bent van harte welkom.

Indeling

Begane grond:

Entree in de voormalige winkelruimte (20 m²) welke in gebruik is als ontvangstruimte en als sfeervolle eetgelegenheid. Direct aansluitend op de eetkamer is de woonkamer van 37 m² gesitueerd. Deze heeft een vinylvloer,een gashaard en is evenals nagenoeg de volledige woning, voorzien van dubbelglas. De keuken (17,5m²) heeft eveneens dezelfde vinylvloer. De keuken heeft een hoekopstelling en is modern ingericht met voorzieningen: een 5-pits inductieplaat met afzuiging, dubbele combi-magnetron, vaatwasser, koeler en vriezer. Het keukenblok is in de volle omvang in hoogte verstelbaar en daarmee zeer geschikt voor bijvoorbeeld rolstoelgebruikers. Vanuit de keuken is de toegang naar de bijkeuken met alle witgoedaansluitingen. Vanuit de bijkeuken toegang tot de slaapkamer en de badkamer. De slaapkamer (14 m²) heeft een terrasdeur. De badkamer van ruim 6 m² is voorzien van bad, douche, verwarming, mechanische ventilatie, vaste wastafel en toilet. De inpandige geïsoleerde schuur van 15 m² met grote deur wordt middels scheidingswand verbonden met de grote schuur van 30 m². In deze schuur is de grote zolder met de opstelplaats van de CV installatie. Vanuit een kleine hal (8 m²) toegang tot de verdieping, het tweede toilet met fontein en de kelder (5 m²) met een diepte van 1.85 m. De meterkast: 5 x 220 V, aardlek en krachtstroom.

1e verdieping

Vanuit een kleine hal (8m²) toegang tot de verdieping; overloop, drie slaapkamers: respectievelijk 14, 13 en 9,5 m². De slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten. Op de verdieping is ook een badkamer met toegang en mogelijkheid van een dakterras. De badkamer van 3 m² is voorzien van douche, vaste wastafel, verwarming en afzuiging.

Tuin:

Achter en naast de woning is de tuin ingericht met terrassen en gazon.

Bijzonderheden

De woning is in 2017 aan de buitenkant geschilderd. De vloeren op de begane grond zijn aan de voorzijde van hout en aan de achterzijde van beton. De vloeren op de begane grond zijn voorzien van een vinylvloer. De vloeren op de verdieping zijn deels voorzien met vinyl en deels belegd met vloerbedekking. Mogelijkheid voor dakterras aanwezig. Met uitzondering van de authentieke glas-in-lood ramen beschikt de woning over kunststof kozijnen, deuren en dakgoten.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1893
AdresMolenstraat 6
PlaatsScheemda 9679 KC
Prijs:Verkocht onder voorbehoud
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht onder voorbehoud
Aantal kamers:6
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:517 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: