Object informatie

Bergpad 16 , Schildwolde

In Schildwolde, Bergpad 16, bieden wij namens opdrachtgever te koop aan een twee-onder-een-kapwoning met royale oprit en parkeergelegenheid, aan een rustige doodlopende straat. De woning is gelegen in de rustige woonwijk Schattersum en zeer nabij voorzieningen zoals grote supermarkt en drogisterij. De uitvalswegen naar de N-33 en de A-7 zijn binnen enkele minuten via de provinciale weg, bereikbaar. Tevens is de busverbinding, van en naar de stad Groningen, zeer frequent. Deze woning past binnen de kaders van een starterswoning en geschikt voor een brede doelgroep met drie slaapkamers op de verdieping. U wordt van harte uitgenodigd voor een bezichtiging. U kunt bellen voor een afspraak.

Indeling

Begane grond:

Entree/hal, garderobe met toegang tot het toilet, met fontein; meterkast ( 7 x 220 V en 2 x aardlekschakelaar); vanuit de hal toegang tot de verdiepingen. L-vormige woonkamer; gesloten keuken met een rechte opstelling met gaskomfoor met afzuiging en oven. Bij keuken met de aansluitingen voor de witgoederen en tevens de opstelling van de CV installatie ( Vaillant eco tec pro 2013). Vanuit de bijkeuken middels de achterdeur toegang tot het terras. De hal en kamer zijn voorzien van een laminaatvloer, de keuken en bijkeuken zijn voorzien van plavuizen

1e verdieping

Middels kwartslag-open-trap toegang tot de verdieping: overloop met laminaat, twee slaapkamers aan de voorzijde en één grote slaapkamer aan de achterzijde, de slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking; voorts de badkamer met douche en wastafel, de wand en vloer zijn betegeld.

2e verdieping

Middels kwartslag-open-trap toegang tot de tweede verdieping met berging en werkbank/hobbyruimte met lichtinval; tevens een mogelijkheid om een vierde slaapkamer te realiseren

Tuin:

Aan de voorzijde een siertuin. Aan de zijkant de oprit. Aan de achterzijde de tuin met borders. Het terras is volledig bestraat.

Bijzonderheden

De gehele woning is voorzien van betonvloeren. Alle kozijnen zijn van kunststof. Volledig dubbelglas.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1995
AdresBergpad 16
PlaatsSchildwolde 9626 CA
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:386 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: