Object informatie

Hondelaan 22 , Schildwolde

Op een unieke plek met een mooie uitzicht en vergezichten over de velden richting het Slochterbos in het gezellige Schildwolde, bieden wij te koop aan een fraaie woning met maar liefst 5 slaapkamers. Het voormalige boerenbedrijf met opstallen is groot ca. 2,2 hectare en biedt vele mogelijkheden voor een breed publiek. De Hondelaan als weg, kenmerkt zich als een ruilverkavelingsweg met bestemmings-verkeer en landbouw-verkeer. De woning met drie voormalige varkens schuren geeft de mogelijkheid voor een grote loods. De kavel is deels als 'wonen' en deels als 'agrarisch' opgenomen in de ruimtelijke plannen van de gemeente Midden-Groningen. wilt u vrij wonen op een daalders plekje ? Welkom aan de Hondelaan 22.

Indeling

Begane grond:

Achterentree via de hal en achterentree via de bijkeuken. De bijkeuken is voorzien van plavuizen met een aanrechtblad/spoelbak en de witgoedaansluitingen. Via de hal entree tot de badkamer, slaapkamer, kelder, keuken en kamer. Vanuit deze hal is de verdieping bereikbaar. De badkamer met toilet, douche, vaste wastafel en bad is voorzien van plavuizen. De slaapkamer op de begane grond heeft vaste kasten. De kelder (6 m²) en de voorraadkast zijn goed bereikbaar. Tevens in de hal de garderobe. De woonkeuken (14 m²), met hoekopstelling, is voorzien van 4-pits gascomfoor met afzuiging + oven, vaatwasser, koelkast en magnetron. De kamer (47 m²) heeft een buitendeur naar de tuin. De begane grond is grotendeels voorzien van betonvloeren; de kamer heeft een houten vloer.

1e verdieping

Vanuit de hal is de verdieping middels rechte trap bereikbaar. Overloop (8,5m²), toilet, 4 slaapkamers respectievelijk groot 15, 11, 9 en 9 m². Drie slaapkamers zijn voorzien van dakramen evenals de gang/overloop. Alle slaapkamers beschikken over vaste kasten.

Tuin:

Rondom de woning: gazon, bomen, planten, struiken en borders, terrasverharding en oprit.

Bijzonderheden

Gehele grondoppervlakte is ca. 22000 m². Naast een schuur/garage is er nog een houten schuur van hout en drie voormalige varkensschuren. Gas-, en gevelkachels verwarmen de woning; tevens is er een geiser voor de warmwatervoorziening. De woning is grotendeels voorzien van dubbel glas. De elektrische installatie ic meterkast is vernieuwd in 2006. Op de woning zijn 12 zonnepanelen geplaatst. De rapporten aangaande aardbevingsschade zijn aanwezig en de schades zijn volledig hersteld. Het geheel is opnieuw gevoegd.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1939
AdresHondelaan 22
PlaatsSchildwolde 9626 TB
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:6
Aantal slaapkamers:5
Perceeloppervlakte:21920 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: