Object informatie

Hoofdweg 133 , Schildwolde

Bieden wij te koop aan namens opdrachtgevers: Een restaurant , met woonruimte aan de Hoofdweg 133-135 in Schildwolde (centrum). Dit pand is nabij de Schildwolder Juffertoren gelegen en biedt naast een horecafunctie veel woonruimte. Het horecagedeelte is ingedeeld met keuken en magazijnruimte, vergader- en eetzalen, parkeergelegenheid, carport en schuurruimte. De woonruimte heeft een diverse indeling: op de begane grond: hal, keuken/woonkamer, toilet, badkamer, op de verdieping bevindt zich een woonkamer, 7 slaapkamers, toilet en diverse vaste kastruimte. Naast horecamogelijkheden zijn er ook mogelijkheden voor zakelijke dienstverlening, ambacht en/of winkelruimte ! Voor een goede beoordeling bent u van harte welkom voor een bezichtiging.

Indeling

Begane grond:

Aan de voorzijde de entree met tochtportaal, aansluitend 2 grote eetzalen (180m²) met ca. 85 zitplaatsen, toiletruimtes met wastafels voor dames en heren, groot ca. 30m², voorts een wachtruimte en een vergaderzaal (samen 55m²). De keuken en magzijnen met koelcel beslaan een oppervlakte van ca. 90 m². Via de grote parkeerplaats (ca. 400 m² / 25 autoparkeerplaatsen) en de achter-entree komt u in de wachtruimte voor het afhalen.

1e verdieping

Ruime zolderruimte met mogelijkheden om nog diverse vertrekken te realiseren

Tuin:

Geen tuin maar ruime parkeergelegenheid van ca. 400 m² voor ongeveer 25 autoparkeerplaatsen. Achter op het perceel is een ruime carport/overkapping met schuurruimte gerealiseerd (groot ca. 140 m²)

Bijzonderheden

Ca. 1700 m² eigen grond. Mogelijkheden voor horeca, winkels en zakelijke dienstverlening of ambacht. CV verwarming. Grotendeels voorzien van kunststofkozijnen met dubbel glas. De uitgebreide elektrische installatie bestaat uit dubbel tariefmeter, aardlekschakelaars en krachtstroom. Overname inventaris is uiteraard in overleg. Aanvaarding in overleg.

Kenmerken:

Type
Bouwjaar1955
AdresHoofdweg 133
PlaatsSchildwolde 9626 AC
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Perceeloppervlakte:1703 m²

Reageer op dit object: