Object informatie

Hoofdweg 135 , Schildwolde

Bieden wij namens opdrachtgevers te koop aan een woning Hoofdweg 135 (helft van een dubbele) met een horecafunctie in de vorm van restaurant (Hoofdweg 133). De woning heeft op de begane grond een keuken/woonkamer met toilet en badkamer. Op de verdieping bevinden zich naast de woonkamer nog 7 slaapkamers en een toilet met wandcloset. Schildwolde is een dorp in de gemeente Midden-Groningen welke vele voorzieningen heeft op divers gebied. Onder andere, een aardig winkelaanbod, scholen, kerken, sportvoorzieningen en een rijk verenigingsleven. Deze combinatie van wonen en werken kan naast de horeca ook gezocht worden in de sfeer van ambacht, winkel en/of zakelijke dienstverlening. Al met al een bezichtiging meer dan waard, u bent welkom.

Indeling

Begane grond:

Entree/bijkeuken voorzien van plavuizen met de witgoedaansluitingen voor wasmachine en droger en een vaste wastafel (21 m²), vaste kastruimte, hal voorzien van marmeren vloer, garderobekast, woonkamer met laminaat en keuken met plavuizen van ca. 24 m² met elektrisch koken, afzuigkap, inbouwkoelkast en vaatwasser. Ruime badkamer met vaste wastafel en meubel, douchecabine, ligbad en mechanische ventilatie, toiliet met fonteintje en meterkast.

1e verdieping

Via vaste trap toegang tot de verdieping: overloop, woonkamer en 7 slaapkamers met diverse afmetingen, toilet met wandcloset en fonteintje, mechanische ventilatie, vele en diverse vaste kastruimten, zolderberging en met een balkonnetje aan de achterzijde.

Tuin:

Toegang middels voetpad naar de woning met terras. Achter de woning een groot parkeerterrein ten behoeve van het restaurant met carport/overkapping en schuurruimte.

Bijzonderheden

Ca. 1700 m² eigen grond. Mogelijkheden voor horeca, winkels en zakelijke dienstverlening of ambacht. CV verwarming. Grotendeels voorzien van kunststofkozijnen met dubbel glas. De uitgebreide elektrische installatie bestaat uit dubbel tariefmeter, aardlekschakelaars en krachtstroom. Overname inventaris is uiteraard in overleg. Aanvaarding in overleg.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1955
AdresHoofdweg 135
PlaatsSchildwolde 9626 AC
Prijs:Vraagprijs € 230.000 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:8
Aantal slaapkamers:7
Perceeloppervlakte:1703 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: