Object informatie

Jeldingaheerd 42 , Schildwolde

Namens opdrachtgevers bieden wij te koop aan een fraaie woning aan de Jeldingaheerd 42 in Schildwolde. Deze vrijstaande woning is goed gesitueerd op een hoekkavel. Het bouwjaar van de woning is 2010; deze vrijstaande woning heeft een aangebouwde stenen garage en beschikt op de verdieping over 4 grote slaapkamers. De woonkamer met open keuken is 'ruim' te noemen. De U-opstelling van de keuken is voorzien van alle gemakken. Het geheel wordt op de begane grond verwarmd middels vloerverwarming. Schildwolde is een dorp in de Woldstreek met een rijke historie en het dorp heeft vele voorzieningen op maatschappelijk, sociaal en sportief gebied, de winkelvoorzieningen zijn voor de dagelijkse boodschappen op peil zoals de consument het wenst, overige voorzieningen zijn ook op korte afstand beschikbaar en zijn de rijks en provinciale wegen zoals de A7 en de N33 zeer dicht nabij. Het openbaar vervoer van en naar de stad Groningen is zeer goed te noemen. Wij nodigen u van harte uit, om via ons kantoor, een bezichtiging aan te vragen, u bent van harte welkom

Indeling

Begane grond:

Entree/hal/garderobe met meterkast (9x230V, 3x aardlekschakelaar, extra kookgroep); in de meterkast is ook de waterontharder van Aquacell aanwezig. Toegang vanuit de hal tot de bijkeuken, toilet en is er middels vaste kwartslagtrap toegang tot de verdieping. Het toilet is voorzien van een wandcloset en fontein. De bijkeuken beschikt over de aansluitingen voor witgoederen en is tevens de opstelplaats van de zeer recent geïnstalleerde CV installatie van januari 2023. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en de open keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De U-opstelling van de massief witte keuken (autolak gespoten) is zoals u vast en zeker wenst, De keuken is voorzien van een Atag inductie kookplaat met afzuiging, koeler, combi oven-magnetron en vaatwasser. Van uit de keuken middels openslaande deuren toegang tot het terras. Vanuit de bijkeuken komt u in de ruime aangebouwde stenen garage met elektrische overheaddeur en achterdeur naar de tuin. De woonvertrekken op de begane grond zijn belegd met een PVC vloer.

1e verdieping

Middels open massieve houten kwart-slag trap komt u op de verdieping: grote overloop met vide. Twee slaapkamers aan de voorzijde en één aan de achterzijde. Boven de garage is de vierde slaapkamer gerealiseerd. De verdieping is belegd met laminaatvloeren. De badkamer met vloerverwarming is voorzien van wastafel, ligbad, douche(hoek) en wandcloset en voorzien van een plavuizenvloer.

2e verdieping

Middels vlizo-trap toegang tot de ruime bergzolder/vliering.

Tuin:

Rondom is de tuin fraai aangelegd met gazon, bestrating, borders, struiken/planten en bomen; tevens is er een vijver aangelegd. Achter de woning in de tuin staat een nieuwe houten schuur/blokhut met overkapping, voor een heerlijk verblijf, om van te genieten tijdens alle jaargetijden. De oprit is voorzien van bestrating en de woning heeft een 'achterom'. Afscheiding middels beukenhagen en fraaie schuttingen. Gelegen aan een mooi, groene bomen'singel'/groenstrook/bosrand in een rustige woonwijk.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van een nieuwe CV installatie (januari 2023) Ook is er een waterontharder aanwezig, tevens een WTW (warmte-terug-win) systeem. De kozijnen zijn van hout. De blokhut/houten schuur is geplaatst in 2022 De begane grond en de badkamer zijn voorzien van vloerverwarming. Aan de voorzijde en aan de zijkant is enig grond in bruikleen van de gemeente, Er zijn geen aardbevingsschade rapporten, m.a.w. er is geen schade geweest. De SNN subsidie van € 10.000 is gebruikt voor de blokhut met overkapping.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar2010
AdresJeldingaheerd 42
PlaatsSchildwolde 9626 AN
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:5
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:582 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: