Object informatie

Jeldingaheerd 8 , Schildwolde

In een kindvriendelijke woonwijk van Schildwolde bieden wij dit fraaie en energiezuinige vrijstaande woonhuis te koop aan. Het geheel is gebouwd in 2008 en er is toen reeds nadrukkelijk gekeken naar de toekomst, deze woning was nl één van de eerste in Nederland die gebruik maakt van aardwarmte. lage stookkosten tot gevolg. Deze ruime vrijstaande woning is uiterst degelijk gebouwd en beschikt over een ruime inpandige garage. Daarnaast is er ook nog een vrijstaande garage met werkplaats en zolder, en een aangebouwde terrasoverkapping. De om de woning gelegen tuin is fraai aangelegd en biedt voldoende bezonning en privacy. Aan de achterzijde is een ontsluiting aanwezig naar een maaipad en bosperceel. Schildwolde is een fraai en gezellig dorp in de gemeente Midden-Groningen. De stad Groningen is op korte afstand gelegen. Daarnaast treft u in het dorp, en ook de omliggende dorpen, voldoende voorzieningen. U treft naast de dagelijkse voorzieningen ook scholen, dorpsverenigingen en sportverenigingen. Wij nodigen u graag uit!

Indeling

Begane grond:

Ruime hal/entree met trapopgang naar de verdieping; toegang tot de garage, de garage beschikt over een sectionale deur en een loopdeur aan de achterzijde; toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje; ruime woonkamer voorzien van moderne en nette PVC vloer. Middels de openslaande deuren bereikt u de fraai aangelegde tuin. Aansluitend aan de woonkamer treft u de ruime open keuken welke is voorzien van een hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur waaronder afzuiging, kookplaat, koeler, combi-magnetron en vaatwasser. Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken welke beschikt over de witgoedaansluitingen en achterentree.

1e verdieping

Overloop welke toegang biedt tot de badkamer, de badkamer is voorzien van hoekbad, inloopdouche met glazendouchewand, 2e toilet en wastafelmeubel. Daarnaast treft u op de verdieping 5 slaapkamers resp. ca. 9 m2, ca. 10 m2, ca. 13 m2, ca. 14 m2 en ca. 34 m2. De grootste is voorzien van een kastenwand met zweefdeuren.

2e verdieping

Middels vaste trap bereikbaar een ruime zolderberging.

Tuin:

De om de woning gelegen tuin is modern en fraai aangelegd. Hier heeft u voldoende ruimte en privacy om van de mooie dagen te genieten.

Bijzonderheden

- Ruime vrijstaande stenen garage met werkplaats en zolder - Woning wordt verwarmd middels vloerverwarming in combinatie met aardwarmte - Volledig voorzien van kunststof kozijnen en isolerende beglazing, boeidelen eveneens kunststof. Dakgoten en hemelwaterafvoeren van koper. - Woning is voorzien van muur, dak en vloerisolatie - 12 zonnepanelen - Onderhoudsvriendelijk woonhuis - Ruime gezinswoning met 5 slaapkamers op de verdieping

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar2008
AdresJeldingaheerd 8
PlaatsSchildwolde 9626 AN
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:6
Aantal slaapkamers:5
Perceeloppervlakte:691 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: