Object informatie

Meenteweg 8 , Schildwolde

Aan de Meenteweg 8 in Schildwolde bieden wij namens opdrachtgevers te koop aan een zeer goed verbouwde en uitgebouwde herenhuis. De woning heeft de afgelopen decennia een metamorfose ondergaan. De woning is compleet vernieuwd en gemoderniseerd. De woning beschikt over drie slaapkamers en een extra slaapkamer/kantoor op de begane grond. Voorts beschikt de woning over drie badkamers met verschillende maten met toilet. De serre met zonnepanelen biedt vanuit de woonkeuken een extra woonruimte toe. De uitstraling van de woning doet recht aan de authenticitieit van de bouwperiode tot 1910. Een woning die u moet gaan zien en beleven. U bent van harte welkom voor een bezichtiging.

Indeling

Begane grond:

Entree/hal (13 m²) met fraaie plavuizen. De moderne (2010) meterkast is up-to-date. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer, woonkeuken en kantoor. Het kantoor heeft een oppervlakte van ca. 20 m² met een schouw, rustiek eiken vloer en trapkast. De woonkamer met houtkachel en deuren en-suite ademt een gezellige sfeer uit; de woonkeuken van 15m² met hoekopstelling en 6-pits kookeiland (novecento) is voorzien van een vaatwasser en koeler; tevens toegang tot de proviandkelder met koekoek van 6,25 m²; tevens de opstelplaats van de waterontharder. De serre (15m²) met zonnepanelen is een extra woonruimte die veel licht in huis brengt. De vloeren in de kamer, keuken en serre zijn van een goede PVC kwaliteit. De achterhal (van 3 m²) heeft een fraaie schuifwandenkast en biedt toegang tot een kleine (3,5m²) en grotere (6m²) badkamer met toilet en voorzien van douche en wastafel. Tevens een bijkeuken met spoelruimte en alle witgoedaansluitingen. De achterentree met tochtportaal van 5 m² geeft toegang tot schuurruimte (20 m²) en de dubbele garage (32m²).

1e verdieping

Middels kwartslag trap toegang tot de verdieping; de verdieping is voorzien van laminaatvloeren. Overloop (5m²); drie slaapkamers, respectievelijk groot 20, 16,5 en 12,5 m² met goede lichtinval; de badkamer van 5,5 m² met bad/douche, vaste wastafel en toilet is belegd met plavuizen. Vanuit de grote slaapkamer toegang tot het beschutte dakterras van 10 m².

Tuin:

Rondom de woning tuin ! Aan de voorzijde en zijkant een siertuin met borders. Links van de woning een oprit van grind naar de carport en garage. De achtertuin is voorzien van gazon en borders. Tevens in de tuin een gereedschap schuurtje, een kasje en een overkapping

Bijzonderheden

Een authentieke herenhuis welke uitstekend is verbouwd en zeer goed is onderhouden. De woning is karakteristiek en beeldbepalend. De woning is volledig geïsoleerd. 24 zonnepanelen geïntegreerd in de serre en bovendien 6 panelen op het dak. Energielabel C; uitzonderlijk hoog voor een woning uit 1904. De woning is voor het laatst geschilderd in tweede helft 2018

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1902
AdresMeenteweg 8
PlaatsSchildwolde 9626 BH
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:5
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:685 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: