Object informatie

Costerijweg 1 , Siddeburen

Centraal in Siddeburen bieden wij te koop aan deze ruime gezinswoning. Dit ruime woonhuis beschikt over 3 slaapkamers, waarbij er op de 2e verdieping nog de mogelijkheid is om een 4e slaapkamers te realiseren. De vaste trap is reeds aanwezig. Dit woonhuis beschikt over 8 zonnepanelen en spouwmuurisolatie. In kader van de versterkingsoperatie is er nog een subsidiebudget beschikbaar van € 17.000,- welke wordt overgedragen op de koper. Doordat de woning op de hoek gelegen is heeft u de beschikking over een iets grotere tuin alsook een eigen inrit voor uw auto. Siddeburen is een dorp wat over een hoog niveau aan basisvoorzieningen beschikt. Het dorp is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen richting Groningen, Assen en de Duitse grens. Daarnaast is het een zeer sociaal dorp met diverse voorzieningen op het gebied van sport alsook sociaal niveau. Welkom!

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met meterkast, trapkast en trapopgang naar de verdieping; toiletruimte voorzien van wandcloset; ruime en lichte woonkamer; half-open keuken voorzien van nette hoekopstelling met vaatwasser, afzuiging, kookplaat en koeler; royale bijkeuken met witgoedaansluiting en achterentree.

1e verdieping

Overloop welke toegang biedt tot 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een 2e toilet, douche en wastafel.

2e verdieping

Overloop voorzien van 2 inloopkasten, 1 voorzien van de CV installatie. Voorts een ruime zolderberging/zolderkamer.

Bijzonderheden

- Woning grotendeels voorzien van kunststof kozijnen - Volledig voorzien van isolerende beglazing - Spouwmuurisolatie - SNN subsidie € 17.000,- nog beschikbaar - Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein - Recent voorzien van een nieuwe erfafscheiding

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1973
AdresCosterijweg 1
PlaatsSiddeburen 9628 BD
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:259 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: