Object informatie

Damsterweg 71 , Siddeburen

Namens opdrachtgevers bieden wij te koop aan een vrijstaande woning aan de Damsterweg in Siddeburen, met vrij uitzicht, gelegen nabij het dorp en het watersportgebied Schildmeer. De woning is in 2006 verbouwd; en het is gesitueerd op een royale kavel van circa 2625 m². Achter de woning staan twee schuren: één schuur opgetrokken uit betonplaten en een stenen schuur met een ombouw van rabatdelen. De woning heeft drie slaapkamers op de begane grond en een slaapkamer op de verdieping (mogelijkheid om van deze slaapkamer twee slaapkamers te maken). Op de begane grond is tevens de badkamer en daarom mag de woning als 'levensloopbestendig' worden benoemd. Wij nodigen u van harte uit tot een bezichtiging en u bent van harte welkom!

Indeling

Begane grond:

Entree/hal met meterkast, woonkamer van circa 28 m² met een pellet kachel. Keuken van circa 14 m² met inbouwkeuken voorzien van vaatwasser, inductiekookplaat, rvs afzuigkap en koel en vries combinatie. Ruime L-vormige achter-hal voorzien van plavuizen en trap naar de verdieping. Tevens bevindt zich hier de buitendeur. Drie slaapkamers, respectievelijk 10, 10 en 17 m². Bijkeuken van 7 m² met aansluitingen voor het witgoed. Luxe badkamer van circa 10 m² met 2e toilet, vaste wastafel, ligbad en extra ruime douchehoek. Ruim toilet voorzien van wandcloset en fonteintje.

1e verdieping

Middels vaste trap toegang tot de verdieping: een ruimte van 12 m² en 20 m² (nu als geheel in gebruik). Eventueel terug te brengen in een overloop van 12 m² en twee slaapkamers van beide 10 m². Tevens is er een zolderruimte met een vloeroppervlakte van circa 35 m².

Tuin:

Rondom tuin met een groot achterliggend terrein ingericht met gazon, perken, border, bomen etc. met een binnen vijver van circa 18 m². Tevens achter de woning twee schuren; één schuur opgetrokken uit betonplaten en de andere schuur is een gemetselde stenen schuur met een ombouw van houten rabatdelen. (respectievelijk 39 m²en 16 m²)

Bijzonderheden

De woning is grotendeels geïsoleerd. Elektra-installatie: 6 groepen, kookgroep , dag en nacht meter. De goten zijn voorzien van zink. Vrij uitzicht over de landerijen. Ruime oprit met parkeergelegenheid.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1920
AdresDamsterweg 71
PlaatsSiddeburen 9628 BS
Prijs:Vraagprijs € 329.000 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:5
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:2625 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: