Object informatie

Eideweg 20 , Siddeburen

Op een goede stand aan de Eideweg 20 in Siddeburen, bieden wij te koop aan, de helft van een vrijstaande stolpwoning. De woning staat aan een doorgaande, rustige weg en het centrum van Siddeburen is op loopafstand zeer nabij. De woning is bijzonder geschikt voor de starters op de woningmarkt. De goed onderhouden woning biedt een sfeervol geheel met twee slaapkamers op de verdieping, waarbij het geheel is voorzien van diverse karakteristieke elementen, behorend bij de bouwperiode. De tuin, garage en schuur completeren het geheel. Siddeburen is een dorp met vele voorzieningen op het gebied van cultuur, sport, onderwijs, religie etc. Het winkelaanbod is divers en goed. Allemaal op loop-, en fietsafstand bereikbaar. De verbindingen voor het openbaar vervoer van en naar de stad Groningen zijn uitstekend te noemen. Daarnaast is de N33 dichtbij! Een bezichtiging meer dan waard, u bent welkom ! Kijk ook op: eideweg20.nl

Indeling

Begane grond:

Entree/hal (7m²) met prachtige glas-in-lood elementen, trapopgang naar de verdieping, meterkast ( 6 x 220 V) met aardlek; kamer van ca. 20 m², eetkeuken van 15 m², met hoekopstelling en voorzien van koeler, vaatwasser, combi-magnetron, 4 pits gascomfoor met afzuiging. de keuken is voorts voorzien van boven en onderkasten. Vanuit de keuken toegang tot de royale, koele en droge kelder met een diepte van 1,75 m en een oppervlakte van 8 m². De kamer, hal en keuken zijn voorzien van laminaatvloeren. In de achterhal van 4,5 m² is de toegang tot het toilet en de douche/badkamer met vaste wastafel, douche en designradiator. Achter de woning is een garage met kanteldeur en een schuurruimte met loopdeur met een afmeting van 5x 6 m (30m²).

1e verdieping

Via de vaste trap vanuit de hal toegang tot de verdieping: overloop, twee slaapkamers, respectievelijk 10,5 en 16 m²; beide voorzien van dakkapellen.

Tuin:

Aan de voorzijde een onderhoudsvriendelijke tuin met borders. Aan de zijkant een oprit naar de garage. Aan de achterzijde tussen de woning en de garage een groot beschut terras.

Bijzonderheden

Garage/schuur is in augustus 2018 voorzien van nieuwe dakplanplaten. De douche-ruimte is aangepast in 2017 middels nieuwe vloer- en wandtegels. In 2017 zijn de vloeren van de kamer, hal en de slaapkamers voorzien van een nieuwe laminaatvloer. Tevens zijn in 2017, de slaapkamers gerenoveerd en voorzien van nieuwe Agnes-platen. De woning is geheel voorzien van dubbel glas. De vloeren van de woonkamer en de keuken zijn geïsoleerd Alhoewel de rookkanalen uit de woning zijin verwijderd is de woning in 2017 voorzien van een lichtgewicht schoorsteen. De CV installatie uit 2014 is van het merk Remeha (HR combiketel). In 2014 is volledig nieuw stucwerk van de buitenmuren gerealiseerd. De vloertegels vervangen in de achterhal in 2014. In 2016 is de buitenzijde geschilderd. Bijzonderheid: nieuw gascomfoor wordt bijgeleverd.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1930
AdresEideweg 20
PlaatsSiddeburen 9628 AR
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:3
Aantal slaapkamers:2
Perceeloppervlakte:237 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: