Object informatie

Eideweg 36 , Siddeburen

Aangeboden namens opdrachtgever: Een prachtig 19e eeuws boerenerf met authentieke gebouwen, gelegen in een kleine gemoedelijke buurtschap nabij de kern van het dorp Siddeburen in de Groninger Woldstreek. Fraaie vergezichten worden gecombineerd met lommerrijke en beschutte plekken waarbij 2 ha land tot uw beschikking staat. Momenteel in gebruik als paarden- en schapenhouderij. Rondom de boerderij ligt een parkachtige tuin met borders, gazon en zelfs een boomgaard met appels, peren en klein fruit. De laan vanaf de openbare weg is van landgoedallure met een smeedijzeren hek en fraaie leilindes. Centraal op het perceel ligt de qua architectuur streekeigen boerderij met een eind jaren 70 gebouwde stal. Momenteel met een agrarische en nautische bestemming. Deze dubbele bestemming is heel bijzonder en biedt u optimale mogelijkheden.

Indeling

Begane grond:

Indeling: Begane grond: Van uit de grote centrale hal met parket en een rustieke eiken trapopgang heeft u toegang tot vele vertrekken van deze boerderij, bijzonder is de woonkamer (ca. 30 m2) met de veelheid aan lichtinval gecombineerd met vrije uitzichten over de landerijen. Een openhaard maakt deze ruimte voor u compleet. De moderne inbouwkeuken met alle gemakken is gesitueerd tussen de woonkamer en de eetkamer en biedt u een fraaie blik over een groot gedeelte van de tuin. De eetkamer is voorzien van dubbele openslaande deuren naar het terras, welke is gelegen op het zuiden. De badkamer is voorzien van vloerverwarming, ligbad, separate douche en vaste wastafel, bereikbaar vanuit de hal en vanuit de zeer ruime ouderslaapkamer. Ruim toilet. Droge mooie ruime kelder. Door de centraal gelegen gang naar achter bereikt u enerzijds de bijkeuken voor uw witgoedopstelling en anderzijds het kantoor, welke genoeg ruimte biedt voor 2 werkplekken. 1e verdieping: Een vide/overloop met toegang tot twee slaapkamers, een hobbyruimte en veel bergruimte. Bijgebouwen: Een (voormalige) stal afm. ca. 10 x 15 meter, welke nu in gebruik is als bedrijfsgebouw, is geschikt voor vele doeleinden. Krachtstroom met mogelijkheid tot 3 x 63 ampere. Een garage met carport en berging staat tevens tot uw beschikking. De aanwezige schuurruimte biedt u bergingsmogelijkheid en de toegang is via brede z.g. BAANDER deuren.

Bijzonderheden

Graag nodigen wij u uit kennis te nemen van dit unieke object, ons kantoor is gespecialiseerd in het realiseren van bijzondere woon- en werkwensen, onze kennis en ervaring reikt van het Drents zand tot aan de veilige zeedijk van het Groninger wad. Uw aanspreekpartner is de heer Willem Reilink, als Register Makelaar / Taxateur is hij graag bereid zijn kennis van dit object en dit gebied met u te delen. Bezichtiging uitsluitend op afspraak met ons kantoor! Vraagprijs op aanvraag en aanvaarding in overleg.

Kenmerken:

Type
AdresEideweg 36
PlaatsSiddeburen 9628 AR
Prijs:Vraagprijs € 495.000 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Perceeloppervlakte:27200 m²

Reageer op dit object: