Object informatie

Eideweg 41 , Siddeburen

Gezien de hoge mate van interesse en de daarbij behorende aanvragen zijn de geplande bezichtigingsmomenten vol. Mocht er van uw zijde interesse zijn moeten we helaas mededelen dat we een wachtlijst voor bezichtigingen hebben. Indien u op de wachtlijst wil komen te staan verzoeken wij u een mail te sturen met uw contactgegevens. Bij een afzegging van een bezichtiging zullen we de wachtlijst op basis van volgorde van binnenkomst afwerken. Wij danken u voor uw begrip! Op een mooie locatie in het buitengebied van Siddeburen bieden wij deze vrijstaande woning te koop aan. Het geheel beschikt over een royaal perceel van ca. 3390 m2. Op het terrein treft u een vrijstaande stenen garage en nog 2 bergingen. De woning beschikt in de huidige situatie over 3 slaapkamers, allen op de begane grond. De verdieping is in gebruik geweest als bergzolder en is bereikbaar middels vlizotrap. Dit uit te breiden met ruimte voor meerdere slaapkamers is denkbaar. De woning dient enigszins te worden gemoderniseerd. Hierbij geldt dat de keuken in de loop der jaren nog is vervangen. Net buiten het dorp! Op de ruimte.. Alle voorzieningen zijn in het dorp ruim aanwezig, op fietsafstand gelegen. In het voorzieningrijke centrum treft u de benodigde dagelijkse voorzieningen en nog veel meer. Siddeburen kenmerkt zich als een sociaal en vriendelijk dorp. O.a. ook merkbaar aan de diverse activiteiten die in het dorp worden georganiseerd. Daarnaast zijn er vele verenigingen, sociaal en sportief. Het dorp kent een gunstige liggen ten opzichte van de uitvalswegen richting Groningen, Assen, Delfzijl/Appingedam en Hoogezand.

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met meterkast; toegang tot de woonkamer (ca. 21 m2); vanuit de woonkamer toegang tot een slaapkamer (ca. 7,2 m2); vanuit de woonkamer eveneens toegang tot de eetkamer; keuken voorzien van een moderne hoekopstelling met o.a. oven, 5 pits gaskomfoor en afzuiging; achterhal met achterentree; toegang tot 2 slaapkamers (resp. ca. 9 m2 en ca. 10 m2); badkamer voorzien van douche en wastafel; inloopkast; toiletruimte voorzien van toilet en fonteintje.

1e verdieping

Zolderberging welke bereikbaar is middels vlizotrap.

Tuin:

Ruime tuin met gazon, siertuin en grasland.

Bijzonderheden

- Woning voorzien van isolerende beglazing - Landelijke locatie in het buitengebied van Siddeburen - Op korte afstand van het centrum - Verwarming geschiedt middels eigen CV (AWB 2009) - Ruime garage en 2 bergingen/werkplaatsen - Eigen oprit met ruimte voor meerdere auto's

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1912
AdresEideweg 41
PlaatsSiddeburen 9628 AN
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:5
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:3390 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: