Object informatie

Geerlandweg 6 , Siddeburen

Op een geweldige mooie plaats, in een ruime agrarische en natuurlijke omgeving bieden wij te koop aan, namens opdrachtgevers, een fraai woonboerderij met vele nostalgische elementen. De woning staat aan een laantje in de buurtschap Geerland en is zeer nabij gelegen bij het Schildmeer en de dorpen Siddeburen en Steendam. De woning staat op ruim 2500 m² eigen grond en biedt mogelijkheden voor diverse hobby's en mogelijkheden tot het houden van dieren. Paardeboxen zijn in de schuur aanwezig. Bijzonder is ook de aansluiting op een glasvezelkabel voor snelle internet. Ook heeft de woning diverse alarmsystemen voor uw veiligheid. Een woning met veel verschillende ruimten, in en rondom de woning. Kortom een woning die de liefhebbers onder u moeten zien, tenminste als u de rust en ruimte van de natuurlijke omgeving weet te waarderen. U bent van harte welkom voor een bezichtiging. Voor meer informatie kijk op geerlandweg6.nl

Indeling

Begane grond:

Entree/hal bij de voordeur van het huis ; groot 7,85 m². De 'dagelijkse' entree is via de nostalgische keuken (14,5m²). De 5 jaar oude keuken is voorzien van een 4 pits gaskomfoor met elektrische oven, vaatwasser, koeler en een Italiaans natuurstenen aanrechtblad, de vloer is voorzien van plavuizen. De aansluitende hal van 10 m² geeft toegang tot de kamer (37m²), toilet met aparte ruimte voor de witgoedaansluitingen (4,8m²), een zij-hal van 4 m², badkamer van 7,5 m² en de eerder genoemde entree/hal bij de voordeur. Vanuit de kamer (met houten grenen vloeren en gaskachel) toegang tot twee kamers; in gebruik als slaapkamer (16m²), (met kelder van 2,5x2,5 m) en als studeervertrek (8,25m²). Deze vertrekken hebben houten vloeren. Het toilet (1.8m²) geeft middels een deur toegang tot de bijkeuken met witgoedaansluitingen. De zijhal geeft de toegang tot een slaapkamer met vloerbedekking van 16,3 m² en geeft tevens toegang tot de inpandige schuurruimte, belegd met grindtegels van 39 m². Via de schuur is middels vaste trap toegang tot een overloop (11,5m²) en een kamer/slaapkamer van 30 m². De badkamer is voorzien van plavuizen, inloopdouche en vaste wastafel. Voorts via de , in de eerste zin beschreven hal, toegang tot een slaapkamer van 17 m². Via deze hal toegang en verbinding tot de schuur/garage/stallen en carport. De garage/ schuur met loopdeur, staldeur en garagedeur is groot 63 m². De carport met een opstelplaats voor twee auto's is groot 34 m²

1e verdieping

Vanuit de inpandige schuurruimte en middels rechte vaste houten trap toegang tot de verdieping met overloop (11,5m²) en ruime kamer/slaapkamer van 30 m². Middels vlizo-trap toegang tot een zolderberging boven de keuken en badkamer.

Tuin:

Vanaf de Geerlandweg middels onverharde weg toegang tot het woonerf. Erf bestaat uit oprit, verharding, gazon, borders, bomen en grasland.

Bijzonderheden

De woning heeft geen gemeentelijke riolering maar is aangesloten op een IBA (individuele behandeling afvalwater met drie compartimenten). De schuur met stallen is uitermate geschikt voor paarden. Bij de voormalige paardenbak is elektra aanwezig. De woning beschikt nog over een aantal originele paneeldeuren. Bouwjaar van de woning is 1899. Glasvezelkabel is aangelegd voor 'snelle' internet. De woning beschikt over bewegingsmelders, inbraakalarm,rookmelders, brandalarm. Aan de achterzijde heeft het dak een uilenbord. Het samengesteld dak is voorzien van pannen en riet. Vrij uitzicht rondom.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1899
AdresGeerlandweg 6
PlaatsSiddeburen 9628 TJ
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:6
Aantal slaapkamers:5
Perceeloppervlakte:2580 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: