Object informatie

Geermaar 5 , Siddeburen

In een gewilde en kindvriendelijke woonwijk van Siddeburen bieden wij te koop aan een royale vrijstaande woning met vrijstaande geïsoleerde stenen garage. Dit ruime woonhuis (ca. 1105 m3) biedt ruimte aan een groot gezin, op de verdieping treft u nl 4 ruime slaapkamers, en ook de zolderruimte is een volwaardige verdieping alwaar meerdere slaapkamers gecreëerd kunnen worden. In het kader van levensloopbestendig beschikt het geheel ook over een slaapkamer op de begane grond met badkamer-en-suite. Dit enorme woonhuis is voorzien van alle gemakken die men mag verwachten bij een dergelijk woonhuis. Daarnaast is het geheel gelegen op een ruime kavel van ca. 1155 m2. De tuin is fraai aangelegd en biedt u naast diverse zitjes een hoge mate van privacy, in de tuin treft u meerdere fruitbomen en een groot gazon. De borders zijn onderhoudsvriendelijk aangelegd. Het woonhuis is uitstekend geïsoleerd met lage stookkosten met een aangenaam woonklimaat tot gevolg. De ruime vrijstaande garage is in dezelfde jaren- 30 stijl gebouwd als het woonhuis, zelfde steen met geglazuurde dakpannen. Daarnaast is de garage voorzien van betonvloer en zolder. Krachtstroom is uiteraard ook aanwezig. Wonen zoals wonen behoort te zijn!

Indeling

Begane grond:

Ruime hal/entree met trapopgang naar de verdieping; meterkast voorzien van voldoende groepen; fraai betegelde toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje; woonkamer ca. 42.6 m2 met houthaard, keramisch parket en veel raampartijen; middels suitedeuren met glas in lood toegang tot de woonkeuken ca. 21.7 m2 welke is voorzien van openslaande deuren naar het terras en een U-vormige opstelling met o.a. vaatwasser, boretti 6-pits fornuis/oven, koeler en afzuiging; bijkeuken voorzien van witgoedaansluiting, provisiekast en achterentree, daarnaast is er nog een voorbereide wateraansluiting aanwezig voor eventueel een spoelkeuken; vanuit de centrale hal toegang tot de slaapkamer ca. 17.2 m2 met aansluitend de badkamer ca. 6,7 m2 welke is voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel en wandcloset.

1e verdieping

Overloop welke toegang biedt tot 4 ruime slaapkamers, resp. ca. 20.9 m2, ca. 20.9 m2, ca. 16.3 m2 en ca. 22.2 m2. De ouderslaapkamer is voorzien van een walk-in-closet. De ruime badkamer ca. 13 m2 is voorzien van fraaie betegeling, een inloopdouche, wandcloset, wastafelmeubel en ligbad.

2e verdieping

Middels vaste trap toegang tot de ruime zolderverdieping alwaar meerdere slaapkamers te creëren zijn. Op de zolderverdieping treft u in een afgesloten ruimte de CV opstelling en WTW unit.

Tuin:

De om de woning gelegen tuin is fraai aangelegd.

Bijzonderheden

- Volledig geïsoleerd woonhuis (dak, muur, vloer) - Betreft een massief gebouwd woonhuis - Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk - Verwarming geschiedt middels CV (door de gehele woning vloerverwarming) - Alle kamers in de woning zijn voorzien van een eigen thermostaat zodat in elk vertrek de verwarming apart regelbaar is - Alle kamers zijn voorzien van zowel een cai aansluiting als UTP poort voor internet - Woning en garage zijn voorzien van kunststof Polyplus dakgoten - Op loopafstand van het centrum van Siddeburen - Autoluwe straat met slechts bestemmingsverkeer - Ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein - Garage is eveneens volledig geïsoleerd en beschikt over betonvloer, zolder en krachtstroom. Daarnaast een loopdeur en een sectionale deur met afstandsbediening.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar2010
AdresGeermaar 5
PlaatsSiddeburen 9628 DA
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:7
Aantal slaapkamers:5
Perceeloppervlakte:1155 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: