Object informatie

Hoofdweg 101 , Siddeburen

VASTE PRIJS € 249.500,- Bieden wij te koop aan een fraaie, vrijstaande woning in het hart van Siddeburen, nabij de Siddebuurster Toren. Deze woning uit de jaren 'dertig' is een voorbeeld van de Amsterdamse Schoolstijl en is met zijn fraaie houten lijstwerken en glas-in-lood raampartijen een plaatje om te zien. Deze grote woning was vroeger naast de woonhuisfunctie ook in gebruik als administratiekantoor. Het geheel staat in het centrum van Siddeburen en heeft een diepe tuin op het zuiden. Siddeburen is het kloppend hart in de regio met vele voorzieningen op velerlei gebied met een geweldig goed winkelaanbod. Een woning die u gezien moet hebben en daarom nodigen wij u graag uit tot een bezichtiging. U bent welkom. Kijk op hoofdweg101.nl

Indeling

Begane grond:

Hal/entree van 8,5 m² met de trapopgang naar de verdieping. Een grote kamer van 41 m² ingericht met een woon-, en eetgedeelte. De tussenhal van 4,5 m² geeft toegang tot de keuken. De keuken heeft een rechte opstelling met electrisch koken, afzuiging en oven. Vanuit de keuken is de kelder bereikbaar (groot 7 m² met een stahoogte van 2 meter). De achterhal geeeft toegang tot het toilet, de badkamer (7 m² met douche, vaste wastafel, toilet en verwarming) en tot de slaapkamer van ca 11 m²; de bendenverdieping is voorzien van een houten vloer. De achterentree/bijkeuken, badkamer, toilet zijn voorzien van plavuizen, in de bijkeuken zijn de aansluitingen voor witgoed aanwezig en is het tevens de opstelplaats van de CV (remeha tzerra; 2016).

1e verdieping

Middels brede vaste kwartslag trap is de verdieping bereikbaar met een overloop/vide van 11m², drie slaapkamers en een kleine open kamer van 4,5 m² (walk-in-closet). De slaapkamers aan de voorzijde zijn respectievelijk 13 en 14 m², de slaapkamer aan de achterzijde is ca. 19 m² groot. De verdieping is voorzien van laminaat.

Tuin:

Aan de voorzijde en aan de zijkant van de woning zijn siertuinen gesitueerd. Aan de achterzijde oprit naar de garage met carport. Diverse houten schuurtjes zijn in de tuin geplaatst. De diepe tuin heeft een groot gazon met borders en omheind met hagen en schuttingen. Tevens achter de woning een veranda/overkapping.

Bijzonderheden

Noot van de bewoners: 'Ruim 11 jaar geleden zijn wij vanuit een nieuwbouwwoning in Siddeburen verhuisd naar onze huidige woning aan de Hoofdweg. We hebben bewust deze stap genomen omdat we graag in de kern van het dorp wilden wonen om zo meer de gezelligheid en levendigheid van het dorp mee te krijgen. Toen we de eerste keer gingen kijken bij onze huidige woning proefden we gelijk de sfeer van de woning, dit kwam vooral door de glas en loodramen, het balken plafond, de geschulpte randen langs de dakgoten en bij binnenkomst in de woning, de vide op de bovenverdieping. Het voelde gelijk aan als een gezellig sfeervol huis. Voor onze drie opgroeiende kinderen was de grote tuin ideaal, hier is veel gespeeld met vriendjes en vriendinnetjes en er was volop plezier. Toen onze kinderen ouder werden was de tuin een fijne 'hangplek' om samen te zijn met vrienden en vriendinnen. Nu onze kinderen langzaam maar zeker het huis uit gaan/zijn, vinden wij het tijd worden om op zoek te gaan naar een andere gezellige plek om te wonen. Hopelijk vinden we weer zo'n sfeervolle woning wat snel weer voelt als ons THUIS '

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1930
AdresHoofdweg 101
PlaatsSiddeburen 9628 CM
Prijs:Vraagprijs € 249.500 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:5
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:1165 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: