Object informatie

Hoofdweg 103 , Siddeburen

Namens onze opdrachtgever mogen we Hoofdweg 103 te koop aanbieden. Deze schitterende stolpwoning is voorzien van een slaapkamer en badkamer op de begane vloer. Levensloopbestendig wonen is hier dan ook het credo.Deze stolpwoning staat op een mooie kavel met een grote schuur/dubbele garage van 6 x 8 meter. Siddeburen is een dorp met vele voorzieningen op velerlei gebied met een zeer goed winkelaanbod. Openbaarvervoers-voorzieningen zijn op loopafstand en de verbinding Groningen-Siddeburen is erg goed te noemen. Wij nodigen u van harte uit om deze woning komen te bezichtigen

Indeling

Begane grond:

Op de begane grond: hal/entree van ruim 15.6 m² met toegang tot de verdieping middels vaste open trap; woonkamer met open haard 29 m²; woonkeuken met inbouw apparatuur 15 m² slaapkamer van 15.6 m²; badkamer 5,6 m², voorzien van douche, wastafelmeubel, witgoed aansluiting en verwarming ; ruim toilet met fontein 1,2 m². Stenen garage 38 m² groot.

1e verdieping

Middels vaste open trap toegang tot de verdieping: twee slaapkamers respectievelijk 11 m² en 11.5 m². Tevens bevind zich er een bergruimte met opstelplaats van de Centrale Verwarming.

Tuin:

Tuin gelegen op het zuiden ca. 445 m² en een siertuin aan de voorzijde

Bijzonderheden

Stolpwoning Levensloopbestendig Garage met elektrische kanteldeur Tuin op het zuiden

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1933
AdresHoofdweg 103
PlaatsSiddeburen 9628 CM
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:1115 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: