Object informatie

Hoofdweg 128 , Siddeburen

Aan de Hoofdweg 128 in Siddeburen bieden wij namens opdrachtgever te koop aan een vrijstaande woning in verhuurde staat. Deze woning, gebouwd in 1972 is gesitueerd in het centrum van Siddeburen. De woning heeft een energielabel C met een normaal energieverbruik. Met behulp van de SNN subsidie zijn zonnepanelen geplaatst, is de meterkast vernieuwd en is er een nieuwe CV ketel aangeschaft. De woning heeft naast de begane grond en de verdieping een souterrain onder de gehele woning. De woning wordt momenteel verhuurd aan twee personen maar er is ook nog plaats voor een derde en vierde bewoner. Siddeburen is een dorp met vele voorzieningen en een groot winkelaanbod. De verbindingen met auto en ook openbaar vervoer zijn erg goed te noemen. Voor informatie kunt u ons kantoor bellen of bezoeken omtrent deze woning in verhuurde staat. U bent van harte welkom.

Indeling

Begane grond:

Begane grond: Entree van de woning, grote hal met vide met trapopgang naar de verdieping, meterkast, en trap naar het souterrain; woonkamer aan de voorzijde van de woning; woonkeuken met rechte opstelling en is voorzien van diverse apparatuur; slaapkamer aan de achterzijde; bijkeuken, badkamer en toilet. De badkamer is toe aan een renovatie. In de bijkeuken, annex aan de badkamer, zijn de witgoedaansluitingen aanwezig. De kamer is bedekt met een parketvloer, overige vertrekken met laminaatvloeren. De keuken met rechte opstelling is voorzien van een koeler, een vaatwasser, inductie kookplaat met afzuiging.

1e verdieping

Verdieping: Middels open-kwartslag-trap toegang tot de verdieping: vide met overloop met vaste kasten en lichtinval middels dakraam, voorts aan de voor en achterzijde een slaapkamer met vaste wastafel, ook met dakramen.

Tuin:

Rondom de woning enigszins een tuin met terras en parkeerruimte.

Bijzonderheden

- Middels deze Funda advertentie plaatsing bieden wij deze woning te koop aan in verhuurde staat. Onze opdrachtgever wenst de woning te verkopen. Momenteel verblijven er twee huurders in de woning met een mogelijkheid tot een derde en vierde bewoner. Naast de huur die allen betalen, worden er ook servicekosten in rekening gebracht (elektra, gas, water en lichte onderhoudsposten), deze kosten zijn variabel. Voor elektra, gas en water wordt ieder jaar een eindafrekening gemaakt op basis van het verbruik. De jaarlijkse huurverhoging vindt plaats, zoals gebruikelijk, op 1 juli van elk kalenderjaar. - Door de aanschaf van de zonnepanelen en de nieuwe CV ketel zal de energielabel C een upgrading krijgen. - De aardbevingsschade (2015) is volledig hersteld door een aannemer. - In het geldend bestemmingsplan is de bestemming: gemengd.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1972
AdresHoofdweg 128
PlaatsSiddeburen 9628 CS
Prijs:Vraagprijs € 295.000 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:5
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:375 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: