Object informatie

Hoofdweg 162 , Siddeburen

In het hart van Siddeburen bieden wij te koop aan een verhuurd bedrijfsobject gelegen aan de Hoofdweg 162. Het pand bestaat uit 2 winkelruimtes met een tussenliggende gemeenschappelijke ruimte. Het geheel is uitstekend gesitueerd met voldoende parkeergelegenheid (openbaar). Daarnaast is het dorp gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. In het winkelcentrum treft u momenteel o.a. een tandarts, AH supermarkt met Gall en Gall, warme bakker, slager, juwelier, DA drogisterij etc. Op aanvraag zijn de huursommen etc. beschikbaar.

Indeling

Begane grond:

Totale oppervlakte winkelruimte (privégebruik) beslaat ca. 194 m2. Daarnaast zijn er een aantal gemeenschappelijke ruimtes in de vorm van sanitaire voorzieningen, keuken, technische ruimte en opslag faciliteit. De totale verhuurbare vloeroppervlakte is 256 m2.

Bijzonderheden

- Het bovengelegen appartement is eveneens te koop. Vanuit de bouw is rekening gehouden met een combinatie van wonen en werken, m.a.w. het appartement is inpandig te bereiken. - Mooie locatie in het hart van Siddeburen. - Het gehele object is verhuurd, meer gegevens over huurstromen etc. zijn op aanvraag beschikbaar.

Kenmerken:

Type
Bouwjaar2007
AdresHoofdweg 162
PlaatsSiddeburen 9628 CT
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Perceeloppervlakte:445 m²
Woonlagen:1

Reageer op dit object: