Object informatie

Hoofdweg 166 W, Siddeburen

Fraai, onderhoudsarm, ruim en veilig wonen! Namens opdrachtgever bieden wij te koop aan een ruim appartement gelegen op de 2e woonlaag met dakterras. Het geheel is gelegen aan het Keiplein boven de winkels van winkelcentrum de Kei. Het appartement verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Het appartement beschikt over een royaal dakterras met berging. Het complex is toegankelijk middels intercom/videofoon installatie. Van uit de centrale hal treft u het trappenhuis, de liftinstallatie en een grote gemeenschappelijke fietsenberging (met elektra). Parkeergelegenheid en voorzieningen zijn in voldoende mate in de directe omgeving aanwezig.

Indeling

Begane grond:

Centrale hal met liftinstallatie, fietsenberging en trappenhuis. Entree appartement: Hal/entree met meterkast; 2 slaapkamers, resp. ca. 8,7 m2 en ca. 17,2 m2; inloopkast alwaar zich de CV-opstelling, mechanische ventilatie en witgoedaansluiting bevindt; toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje; badkamer voorzien van douche, wandcloset, wastafel en wandmeubel; ruime woonkamer met open keuken, vanuit de woonkamer en keuken uitzicht over het "keiplein". Door de vele ramen kent het een licht interieur. Vanuit de woonkamer toegang tot het royale dakterras, deze is ca. 43 m2 groot.

Bijzonderheden

- Volledig geïsoleerd appartement gebouwd in 2008 - Actieve VvE waarvan de bijdrage € 150,- bedraagt - Mooie locatie in het centrum van SIddeburen - Ruim appartement met zeer fraai dakterras - Veilig wonen middels afgesloten entree - VvE is financieel gezond met voldoende middelen in kas

Kenmerken:

TypeBovenwoning
Bouwjaar2008
AdresHoofdweg 166 W
PlaatsSiddeburen 9628 CT
Prijs:Verkocht onder voorbehoud
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht onder voorbehoud
Aantal kamers:3
Aantal slaapkamers:2
Woonlagen:1

Reageer op dit object: