Object informatie

Hoofdweg 166 X, Siddeburen

Boven het winkelcentrum "de Kei" bieden wij te koop aan een fraai Penthouse / Hoekappartement met carport/berging. Dit fraaie hoekappartement beschikt over een ruim dakterras met uitzicht over het "Keiplein". Dit appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers en een ruime badkamer, en is uiteraard uitstekend geïsoleerd. Toegang tot de centrale hal wordt verkregen via een videofoon, dus ook aan de veiligheid is gedacht. De actieve Vereniging van Eigenaars nemen u alle onderhoudszorgen uit handen! Wij laten u graag dit moderne appartement zien!

Indeling

Begane grond:

Centrale hal van het complex met trappenhuis, liftinstallatie, gezamenlijke fietsenberging en brievenbussen. Entree appartement; Hal met meterkast; toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteitje; ruime lichte woonkamer ca 64 m² met luxe keukenopstelling voorzien van koeler, vriezer, vaatwasser, 4 pits gascomfoor en afzuiging; provisie-/bergkast; slaapkamer 10 m²; slaapkamer ca 15 m²; ruime badkamer met tweede toilet, wastafel en douche; ruim en zonnig dakterras 37 m² op het westen welke bereikbaar is vanuit de woonkamer.

Bijzonderheden

Het appartement is zowel via de hoofdingang als via een zij-ingang aan de Hoofdweg bereikbaar. De achtergelegen carport beschikt tevens over een berging Het gebouw is voorzien van een centrale hal van waaruit de lift is te bereiken Toegang tot de centrale hal wordt verkregen via een videofoon

Kenmerken:

TypeBovenwoning
Bouwjaar2008
AdresHoofdweg 166 X
PlaatsSiddeburen 9628 CT
Prijs:Verkocht onder voorbehoud
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht onder voorbehoud
Aantal kamers:3
Aantal slaapkamers:2
Woonlagen:1

Reageer op dit object: