Object informatie

Hoofdweg 181 , Siddeburen

In het centrum van Siddeburen aan de Hoofdweg wordt door opdrachtgever te koop aangeboden een vrijstaande woning met een romneyloods. De woning staat temidden van alle voorzieningen en zijn op loopafstand, zoals winkelvoorzieningen en voorzieningen op cultureel en sportief terrein. Siddeburen is een dorp waar men elkaar nog kent en waar het heerlijk wonen is. De woning is goed onderhouden en is bouwkundig van een hoogwaardige kwaliteit.

Indeling

Begane grond:

Hal entree (5,5 m²), trapopgang naar de verdieping, toegang naar de kelder ( ca 9 m²), toilet, meterkast ( 8 x 220 V, 2 x aardlek en dubbeltariefmeter); houtkleurige keuken (ca 8 m²) met rechte opstelling en voorzien van werkblad, 4 pits gasstel/oven, afzuiging en koelkast. De kamer (ca 28 m²) is voorzien van CV en gashaard; slaapkamer (10 m²) en douche ( 2,5 m²); bijkeuken/achterhal met deur naar tuin en voorzien vanvaste kast en CV opstelling (Vaillant).

1e verdieping

Overloop ( ca 4,5 m²), toilet met fontein, badkamer (ca 3 m²) met vaste wastafel en douche, slaapkamer voorzijde ( ca 15 m²) en twee slqaapkamers aan de achterzijde ( resp. ca 8 en 8,5 m²).

Tuin:

Kleine siertuin aam de voorzijde, oprit naar de loods en siertuin/gazon aan de zuidzijde.

Bijzonderheden

Bouwjaar van de woning: 1989 Type CV: Vaillant Geheel voorzien van dubbele beglazing Grondstuk ca 500 m²

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1990
AdresHoofdweg 181
PlaatsSiddeburen 9628 CN
Prijs:Vraagprijs € 192.000 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:5
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:498 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: