Object informatie

Hoofdweg 193 , Siddeburen

Op een goede stand in het centrum van Siddeburen bieden wij deze vrijstaande woning aan ! De woning is zeer geschikt voor de startende klusser en biedt vele mogelijkheden. De woning met drie slaapkamers ( twee op de verdieping) is als een gezinswoning aan te merken. Een garage met extra schuurruimte en achterliggende tuin op het zuiden is een pré voor de woning ! Siddeburen is een dorp met vele voorzieningen op sociaal, cultureel en sportief gebied. Daarnaast een goed winkelaanbod in de diverse branches. U bent van harte welkom voor een bezichtiging.

Indeling

Begane grond:

entree/hal/voordeur van 2,5 m² met meterkast en trapopgang naar de verdieping; kamer van circa 17 m² ; gesloten keuken (rechte opstelling) (10,5 m²) met vaste kast en toegang tot de droge kelder (stahoogte 1.80 cm en groot 5 m²). Slaapkamer met vaste kast (10 m²). Achterentree/hal/bijkeuken ( 6 m²) met toegang tot het toilet en de doucheruimte met vaste wastafel. Achter de woning staat een vrijstaande stenen garage met schuurruimte van circa 50 m²

1e verdieping

Middels vaste trap toegang tot de verdieping: overloop (2,2 m²), diepe kast van 2,6 m². Twee slaapkamers: aan de voorzijde van de woning een slaapkamer met twee vaste kasten (9 m²) en een slaapkamer aan de achterzijde met vaste kast (12 m²).

2e verdieping

Kleine vliering (geen trap)

Tuin:

Aan de voorzijde een siertuin en aan de achterzijde een tuin op het zuiden. Aan de westkant een oprit naar de garage; aan de oostkant een looppad naar de voordeur.

Bijzonderheden

Op de garage liggen zes zonnepanelen. De CV ketel van Remeha is geplaatst in 2016. Aardbevingsschade is hersteld.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1950
AdresHoofdweg 193
PlaatsSiddeburen 9628 CN
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:415 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: