Object informatie

Hoofdweg 197 , Siddeburen

Wij bieden te koop aan een royale vrijstaande woning met erf en tuin, tevens is er een grote werkplaats-schuur, molenromp, tuinhuis en grote zwembad aanwezig. Dit royale woonhuis kan voor vele doeleinden gebruikt worden waarbij naast wonen ruimte is voor bedrijf, kantoor, winkel en/of praktijk. Het geheel is gelegen in het centrum van Siddeburen met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De besloten tuin is voorzien van tuinhuis, terrassen en grote zwembad. De woning beschikt zowel op de begane grond als op de verdieping over drie slaapkamers. In de loop van de jaren is de woning grotendeels gemoderniseerd en geheel gerenoveerd tot in de puntjes waarbij de isolatie-norm ruimschoots is gehaald; energielabel A ! Siddeburen is een koopcentrum voor de regio en het dorp heeft vele voorzieningen op divers gebied. De verbindingen met de auto en met het openbaar vervoer naar de omliggende regio en plaatsen zijn meer dan uitstekend te noemen. Een bezichtiging is aan te bevelen als u ruimte en woongenot zoekt. U bent van harte welkom. Getoonde prijs is een vanafprijs!

Indeling

Begane grond:

entree/hal (8m²), en woonkamer (22,5m²) zijn voorzien van een wit-gerookt eiken vloer. Tevens aan de voorzijde van de woning twee slaapkamers van respectievelijk 14 en 25 m² . De moderne keuken met kookeiland is voorzien van een inductie (5-pits) kookplaat, een combi oven/gril/magnetron en een oven met kook-assistentie, vaatwasser en royale vries-, en koelkast(en). De keuken is voorzien van tegels/plavuizen met vloerverwarming, evenals de achter-hal met achterentree van 13,5m². Voorts bijkeuken (2,25m²), ketelruimte (3,75m²), modern toilet met wandcloset, inloopkast (1,3m²), volledig betegelde badkamer voorzien van bubbelbad, douche, vaste wastafel en mechanische ventilatie. Aan de achterzijde van de woning een slaap/tuinkamer van 14m² en een voormalige winkelruimte van totaal ca. 45 m². Tevens is in deze ruimte de toegang tot de verdieping. Op het grote erf is een schuur/werkplaats gesitueerd van 90 m² met overkapping en een elektrische overhead deur (3x3m) met afstandbediening. Voorts een molenromp van 6 x 6 m,(voormalige zeskantige graanmolen), tuinhuis , zwembad (13 x 5 m) en een veranda.

1e verdieping

Overloop (4,3m²) met toilet, grote slaap/studeerkamer (25m²) met dakkapel en dakraam. Een tussenkamer van 17 m² en overloop (2m²) naar de twee slaapkamers, aan de voorzijde, van ieders 22 m². Lichtinval op deze grote verdieping middels veel dakramen. De vloeren zijn deels belegd met vloerbedekking en deels met laminaat.

Tuin:

Het grote erf beschikt over veel parkeergelegenheid en oprit naar de schuur/garage en molenromp. De tuin, op het zuiden, is voorzien van gazon met terrassen, veranda en een een tuinhuis en een groot zwembad van 13 x 5 en een bijbehorende ketelruimte met toilet. Het geheel is omheind met schuttingen en heeft een besloten karakter.

Bijzonderheden

Het gaat om een vanafprijs De meterkast is voorzien van 9 x 230 Volt. De CV ketel is van het merk Remeha Avanta uit 2015. Tevens water ontkalker aanwezig. De bedrijfs/kantoor/praktijk/winkelruimte heeft twee toegangsdeuren. De garage/werkplaats/schuur heeft een hoogte van ca. 4 meter. Deze ruimte heeft veel lichtinval middels een lichtkoepel. Overhead deur is groot 3 x 3 meter met afstandbediening. De zeskantige molenromp is een voormalige graanmolen; hoogte ca. 8,5 meter. Deze molenromp is voorzien van nieuwe goten. Het zwembad van 13 x 5 meter is 2 meter diep en heeft een 'romeinse' trap. De woning heeft gescheiden systemen voor riool en hemelwaterafvoer. De woning is volledig geïsoleerd. De mechanische ventilatie is aanwezig in het toilet, badkamer en de bijkeuken/wasruimte. De bodem is grotendeels gesaneerd en heeft verder geen verplichtingen. Aan de oostkant is een klein deel nog in onderzoek middels peilbuizen, maar er rust voor de toekomst geen saneringsplicht op. Bodemrapporten van de Provincie Groningen zijn aanwezig.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1898
AdresHoofdweg 197
PlaatsSiddeburen 9628 TX
Prijs:Vraagprijs € 329.000 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:8
Aantal slaapkamers:7
Perceeloppervlakte:1380 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: