Object informatie

Hoofdweg 25 , Siddeburen

Namens onze opdrachtgevers bieden wij u deze vrijstaande woon(boerderij) op een ruime kavel van 1043 m² aan. Alle leefruimtes bevinden zich op de begane grond, de verdieping/zolderruimte biedt mogelijkheden tot uitbreiding. Kortom, een woning met potentie ! Wees welkom en plan een bezichtiging. Siddeburen heeft een divers voorzieningenpakket met o.a. een supermarkt, diverse andere winkels, basisscholen, voorzieningen voor ouderen, openbaar vervoer, etc. Het dorp is gelegen in de gemeente Midden-Groningen met zijn eigen groene karakter; hier bestaat een unieke balans tussen landbouw, landschap, natuur, recreatie en wonen. Siddeburen ligt tussen de omringende steden: Groningen, Hoogezand-Sappemeer Veendam, Appingedam en Delfzijl. Door de kruising N33 Veendam-Appingedam-Delfzijl) en de provinciale weg N387 (richting Hoogezand-Sappemeer en de A7 naar Groningen) heeft u zeer goede verbinding naar deze plaatsen. Zowel Appingedam, Delfzijl en de waterrecreatie rond het Schildmeer en het ecologisch natuurgebied 't Roegwold liggen op fietsafstand!

Indeling

Begane grond:

Entree/hal voorzien van een laminaatvloer, bergkast, woonkamer van 20 m², achterkamer, gesloten keuken voorzien van een eenvoudige keukenblok en afzuigkap, badkamer met douche, toilet, extra hal, ook voorzien van een laminaatvloer, 2 slaapkamers van 11 en 12 m², bijkeuken, hobbyruimte 13 m² en royale schuurruimte van circa 40 m².

1e verdieping

Ruime zolder met mogelijkheden tot meerdere slaapkamers.

Tuin:

Ruime en verzorgde tuin op het zuidoosten gelegen, tevens een voortuin met borders en gazon.

Bijzonderheden

Verwarming d.m.v. gaskachels en verwarmd water d.m.v. een geiser. Deels voorzien van isolerende beglazing. Scholen en winkels zijn op korte afstand gelegen. Goede verbinding met openbaar vervoer en gesitueerd op circa 20 'autominuten' van Groningen en Hoogezand. Deze woning wordt keurig bewoond, maar dient aan de eisen van deze tijd te worden aangepast. Dit object is vroeger in gebruik geweest als dubbele bewoning, maar heeft momenteel maar enkelvoudige aansluitingen voor de nutsvoorzieningen. Er is een erfdienstbaarheid gevestigd ten laste van het achterliggend perceel om te komen en te gaan.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1900
AdresHoofdweg 25
PlaatsSiddeburen 9628 CK
Prijs:Prijs op aanvraag
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:3
Aantal slaapkamers:2
Perceeloppervlakte:1043 m²
Woonlagen:1

Reageer op dit object: