Object informatie

Hoofdweg 59 , Siddeburen

Namens opdrachtgevers bieden wij te koop aan een vrijstaande 'jaren 30' woning aan de Hoofdweg 59 in Siddeburen. Deze woning staat aan de doorgaande Hoofdweg van Siddeburen naar Hellum-Schildwolde. Deze woning is aan een grondige renovatie beurt toe ! Deze karakteristieke woning uit 1935 staat op een ruime kavel van 1090 m². Deze woning biedt u voor de toekomst vele mogelijkheden. Siddeburen is een dorp met vele en uitgebreide voorzieningen op sociaal, cultureel, educatief en sportief gebied. Het winkelbestand is meer dan uitstekend te noemen. Ook de verbindingen met de auto naar de N33 en A7 zijn zeer nabij, evenals een goed openbaar vervoer naar en van de stad Groningen. Dit is echt een 'klushuis' waar de handen uit de mouwen moet en worden gestoken. Wij nodigen u graag uit om via ons kantoor een bezichtiging te plannen; u bent van harte welkom.

Indeling

Begane grond:

Entree/hal met toegang tot het toilet en verdieping. Meterkast (4x230V en aardlekschakelaar). Ruime woonkamer met serre. Eenvoudige keukenruimte met aanrechtblokje. entree naar de kelderruimte. Zij-entree/gang met kastruimte en toegang tot de schuurruimte/bijkeuken met achter-entree.

1e verdieping

Middels rechte trap toegang tot de verdieping. Overloop, 2 slaapkamers (mogelijkheid: 3 slaapkamers) en een wasgelegenheid.

2e verdieping

Vliering

Tuin:

Rondom en achter de woning een tuin met achterstallig onderhoud. In de tuin een houten schuurtje. Tevens oprit voor het parkeren.

Bijzonderheden

De woning werd verwarmd middels gas en gevel kachels. Er is geen warmwater voorziening meer aanwezig (geen geiser, geen CV). De schuurruimte/bijkeuken met achter-entree heeft een betonnen vloer. Het zadeldak is bedekt met een glazuren pan. De woning staat op de gemeentelijke erfgoedlijst als 'karakteristiek pand'. Subsidiemogelijkheden van de SNN zijn aanwezig.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1935
AdresHoofdweg 59
PlaatsSiddeburen 9628 CL
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:3
Aantal slaapkamers:2
Perceeloppervlakte:1090 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: