Object informatie

Hoofdweg 65 , Siddeburen

Op een mooie lokatie aan de Hoofdweg te Siddeburen staat deze vrijstaande woning met bijgebouwen waarin wonen en werken samengaan, momenteel in gebruik als atelier. Op een ruime kavel van ca. 900 m² met bovendien, in bruikleen van de gemeente Slochteren (permanent en zonder vergoeding), een diepe tuin van ca. 1500 m². Geschikt voor zowel jong als oud vanwege de ruimte voor werk en hobby. Siddeburen is een dorp waar de voorzieningen op allerlei gebied ruim voorhanden zijn (winkels, scholen, sport, cultuur, openbaar vervoer etc). Een woning met veel potentie en mogelijkheden, vlakbij het centrum maar met veel privacy,en een bezichtiging meer dan waard. U bent van harte welkom!

Indeling

Begane grond:

Entree/hal met meterkast, voorzien van houten vloer en de verbinding vormend via de lange gang naar alle vertrekken en achterentree, tevens bevindt zich hier de CV opstelling; half betegeld toilet met fonteintje; badkamer met witgoedaansluiting, vaste wastafel en douche; eetkeuken (ca. 10 m²) met houten inbouwkeuken voorzien van 5-pits-gasfornuiis met afzuiging en dubbele spoelbak met aansluiting voor vaatwasmachine en toegang tot de droge kelder welke tevens de functie heft van voorraadkast (diep 1,75 en groot 12,5m²); woonkamer (ca. 27 m²) voorzien van grote raampartijen met veel lichtinval, slaapkamer ca 7 m²; slaapkamer ca. 8 m² met trapopgang naar de verdieping; slaapkamer ca. 10 m² en slaapkamer ca. 11 m². Het bijgebouw (ca. 80 m²) bestaat uit een atelier en een ruimte geschikt als werkkamer, maar ook geschikt voor logees. Naast een atelier zijn er ruimtes zoals een zit/slaapkamer, timmerwerkplaats, keuken, toilet en bergzolder

1e verdieping

Ruime overloop met bergzolderkast ca (25 m²), eventueel geschikt voor een werkhoek en hobby, aan de voorzijde een grote slaapkamer van ca 17 m² met dakraam; aan de achterzijde een grote slaapkamer van 18 m² voorzien van vaste wastafel en dakramen. De kap is geïsoleerd.

Tuin:

De kavel is ruim 900 m² groot en er is ca. 1500 m² in bruikleen middels een kostenloze permanente bruikleenovereenkomst met de gemeente Slochteren. De kavel is deels verhard en heeft naar het zuiden gericht, een diepe natuurtuin, met jonge vruchtbomen. Aan de voorzijde en aan de zijkant is een siertuin gesitueerd. Minimaal 4 parkeerplaatsen langs de oprit.

Bijzonderheden

Het bijgebouw van ca 80 m² bestaat uit een grote atelier, zit/slaapkamer, timmerwerkplaats, keuken, toilet en bergzolder. Zowel wanden als daken van het bijgebouw zijn voldoende geisoleerd. Betonnen vloeren zijn bedekt met plavuizen. Dakbedekking van het bijgebouw is deels bedekt met dakpannen en geisoleerde metalen dakplaten. De kozijnen zijn op 3 ramen na volledig voorzien van isolerende beglazing. De bedrading van de bijgebouwen is in 2005 vernieuwd en het beschikt over een separate gasmeter.De woning is volledig voorzien van dubbele beglazing, de spouwmuren zijn geïsoleerd, onlangs is de gehele vloer (104 m²) geïsoleerd. Ook het dak van de woning is grotendeels geïsoleerd. De woning wordt verwarmd middels CV (ketel 2004 Bosch), met nieuwe thermostaat. De meterkast is voorzien van 4 x 220 volt Levensloopbestendig wonen zou hier mogelijk gemaakt kunnen worden. In het huidige vigerende bestemmingsplan zou er eventueel nog een garage bijgebouwd mogen worden. De huidige, reeds verbouwde garage, zou dan omgebouwd kunnen worden tot een volwaardig zelfstandige woonruimte met sanitaire voorziening. Het betreft hier een degelijk gebouwd en goed geisoleerd woonhuis. Dit alles in een vriendelijke woonwijk van Siddeburen!

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1971
AdresHoofdweg 65
PlaatsSiddeburen 9628 CL
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:8
Aantal slaapkamers:5
Perceeloppervlakte:913 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: