Object informatie

Hoofdweg 92 , Siddeburen

Op een zicht locatie met een zeer ruime uitzicht bieden wij namens opdrachtgevers te koop aan, een vrijstaande semi-bungalow uit de jaren zestig. Deze woning staat op de hoek van de Hoofdweg-Damsterweg in Siddeburen. Deze levensloop bestendige woning met garage/schuur geniet een grote mate van licht inval. De woning staat op ruim 900 m2 grond en beschikt over twee slaapkamers met mogelijkheden om de verdieping (nu zolderberging) ook te gaan benutten. De muren en vloeren zijn in 2021 geïsoleerd en de woning is grotendeels voorzien van dubbel glas. Bent u nu al enthousiast, plan een bezichtiging en wees welkom. Voor een bezichtiging afspraak belt u met kantoor 0598432920.

Indeling

Begane grond:

Entree/hal met meterkast (6 groepen en kookgroep) toegaan tot de half-open keuken en woonkamer. De keuken heeft een rechte opstelling en is voorzien van een koeler, inductiekookplaat met afzuiging, combi-oven en een dubbele spoel/wasbak, voorts een grote kastenwand. De L-vormige woonkamer met veel lichtinval en zonnewering heeft een deur naar het terras. Vanuit de kamer toegang tot de slaapkamer en vanuit de slaapkamer toegang tot de badkamer (douche en wastafel) en toegang tot het separate toilet. Vanuit de hal toegang tot een gang met een glazen deur met aan het einde van de gang toegang tot de garage/schuur. Vanuit de gang ook toegang tot de tweede slaapkamer en tot het separate toilet. De garage/schuur met carport heeft een elektrische overheaddeur en een loopdeur. In de schuur is de CV opstelling (Nefit Topline), zijn er de witgoedaansluitingen en een spoelbak en is er verwarming. Vanuit de schuur middels rechte trap toegang tot de zolder/berging. Deze zolder/berging heeft, met veel licht inval, potentie om het te benutten als woonoppervlakte.

1e verdieping

Nu bereikbaar middels rechte trap vanuit de garage/schuur. Deze verdieping is nu in gebruik als zolder/berging maar kan eenvoudig worden toegevoegd aan het woonoppervlakte

Tuin:

De tuin is rondom de woning. Aan de voorzijde een gazon met borders. aan de zijkant het terras; deels onder een ingebouwde overkapping. Ook aan de zijkant van de woning de oprit met carport en toegang tot de garage/schuur. Achter de woning een moestuin met mogelijkheden en een kas.

Bijzonderheden

semi bungalow, bouwjaar 1964. veel lichtinval. WOZ waarde 1-1-23: € 305000,-- Vloer en spouwmuren zijn geïsoleerd. Woningverbetering subsidie € 10.000,-- is nog aan te vragen.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1964
AdresHoofdweg 92
PlaatsSiddeburen 9628 CS
Prijs:Verkocht onder voorbehoud
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht onder voorbehoud
Aantal kamers:3
Aantal slaapkamers:2
Perceeloppervlakte:906 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: