Object informatie

Hoofdweg 99 a, Siddeburen

Centraal in het dorp Siddeburen bieden wij een royale bedrijfsruimte, met detailhandel bestemming, te koop aan. Het geheel beschikt naast een ruime verkoopruimte en opslag ook ruimte voor kantoor. De totale oppervlaktes zijn ca. 170 m2 aan kantoren( in combinatie met sanitaire voorzieningen en keuken) en ca. 1625 m2 aan vloeroppervlakte opslag/winkel. Dit alles centraal in het dorp Siddeburen. Wij laten u graag deze ruimte zien!

Indeling

Begane grond:

Entree middels dubbele schuifdeuren tot de winkelruimte (ca. 1625 m2), aan de achterzijde beschikt de ruimte over een ontsluiting middels overheaddeur en loopdeur, vanuit de winkelruimte middels schuifdeur toegang tot een aangebouwde overkapping (ca. 300 m2); voorzijde biedt toegang tot een uitgebreide meterkast en de keuken ruimte, de keuken is groot ca. 25,3 m2 en beschikt over een eenvoudige hoekopstelling, vanuit de keuken toegang tot een kantoorruimte en toiletruimte. Ook de keuken heeft een separaat entree. Aan de rechterzijde is nog een separate, te verhuren, kantoorruimte welke ca. 120 m2 beslaat.

Bijzonderheden

- Verwarming winkelruimte middels gasheaters - Verwarming keuken/kantoor middels gaskachels - Wanden geïsoleerd - Alarminstallatie - Vloeren van beton

Kenmerken:

Type
Bouwjaar1975
AdresHoofdweg 99 a
PlaatsSiddeburen 9628 CL
Prijs:Vraagprijs € 395.000 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Perceeloppervlakte:4585 m²

Reageer op dit object: