Object informatie

Hoofdweg 99 , Siddeburen

Op een beeldbepalende plaats in Siddeburen bieden we te koop aan, een in het oog springend en karakteristieke woning op een kruispunt van wegen in het centrum van Siddeburen. Deze 'jaren dertig' woning/Amsterdamse schoolstijl was vroeger in gebruik als woning met kantoor/bedrijvigheid en is thans levensloopbestendig met op de begane grond een slaapkamer en de badkamer. De woning telt 3 slaapkamers en een ruime woonkamer en een ruime keuken. Deze woning mag gezien worden maar is wel aan enige vernieuwing toe. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging; u bent van harte welkom.

Indeling

Begane grond:

Voordeur/entree, hal, vanuit de hal toegang tot de verdieping, het toilet, de kelder en de woonkamer (L-vormig), deuren en-suite naar de woonkeuken met een rechte opstelling met tuindeuren naar het achterliggend terras. Via de achterdeur/entree en kleine hal toegang tot de badkamer en de slaapkamer, tevens toegang tot de woonkeuken; vanuit de woonkeuken toegang tot een berging.

1e verdieping

Middels kwartslag houten trap toegang tot de verdieping: overloop, twee slaapkamers en een berging cq. badkamer/toilet in aanbouw.

2e verdieping

grote zoldervliering.

Tuin:

Voor het huis een siertuin, evenzo een kleine siertuin aan de zijkant. Aan de achterzijde een terras met bestrating en kleine overkapping.

Bijzonderheden

Karakteristieke en beeldbepalende woning Amsterdamse schoolstijl € 10.000 SNN subsidie is beschikbaar Renovatie en vernieuwing noodzakelijk van met name de badkamer.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1912
AdresHoofdweg 99
PlaatsSiddeburen 9628 CL
Prijs:Vraagprijs € 225.000 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:445 m²
Woonlagen:4

Reageer op dit object: