Object informatie

Kiekendief 6 , Siddeburen

Op een mooie en rustige locatie in Siddeburen bieden wij deze fraaie en ruime levensloopbestendige woning, type bungalow, te koop aan. Het geheel is gelegen aan een rustige weg in een tamelijk jonge woonwijk van Siddeburen, dit met overwegend bestemmingsverkeer. De ruime eigen oprit biedt ruimte voor meerdere auto's. De om de woning gelegen tuin is passend qua formaat met het geheel, totale perceeloppervlakte is ca. 689 m2. De ruime woning beschikt o.a. over 3 slaapkamers, voorheen 4, een ruime woonkamer met half-open keuken, moderne badkamer en inpandige garage. Vermeldenswaardig is nog de fraaie serre, aansluitend aan de keuken. De tuin is tamelijk privacygericht ingericht waardoor u uitstekend van de fraaie dagen kunt genieten. Siddeburen is een gezellig en sociaal dorp in de Gemeente Midden-Groningen. In het dorp treft u diverse voorzieningen. Dit op zowel sociaal, educatief en sportief gebied. In het winkelcentrum treft u de benodigde dagelijkse voorzieningen, zoals supermarkt, slagerij, bakker etc. Dit winkelcentrum is op goed bereikbare afstand gelegen. Welkom!

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met meterkast; vanuit de hal zijn alle vertrekken te bereiken; ruime woonkamer met openslaande deuren naar het terras, de woonkamer is voorzien van een nette vloer en vele raampartijen waardoor er een licht interieur aanwezig is; woonkeuken met rechte opstelling voorzien van inbouwapparatuur waaronder vaatwasser, koeler, keramische kookplaat, afzuiging en fraai werkblad, de woonkamer en keuken zijn gezamenlijk groot ca. 78 m2; ouderslaapkamer (voorheen 2); slaapkamer; badkamer voorzien van ligbad, douchecabine, wastafelmeubel en mechanische ventilatie; toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje; slaap-/studeerkamer; bijkeuken met witgoedaansluiting en CV opstelling; toegang tot de inpandige garage met omvormer van de zonnepanelen en elektrische sectionale deur.

Tuin:

De om de woning gelegen tuin is fraai aangelegd.

Bijzonderheden

- Volledig geïsoleerd woonhuis - Verwarming geschiedt middels CV (2019) - Betonvloer - Plat dak constructie met in het achterste deel nog een extra lichtkoepel voor daglichttoetreding. - Op het dak zijn 16 zonnepanelen aanwezig (SNN- subsidie) - Bijzonder ruim woonhuis - Ruime inrit met mogelijkheid voor meerdere auto's - Nabij centrum van Siddeburen gelegen - Gedeeltelijk vloerverwarming - €10.000,-euro subsidie woningverbetering is nog aan te vragen

Kenmerken:

Type
Bouwjaar2004
AdresKiekendief 6
PlaatsSiddeburen 9628 ET
Prijs:Vraagprijs € 435.000 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:689 m²
Woonlagen:1

Reageer op dit object: