Object informatie

Kooilaan 1 , Siddeburen

Handige klussers opgelet! Aan de rand van Siddeburen bieden wij een te renoveren vrijstaande woning te koop aan. Totale perceeloppervlakte bedraagt ca. 2.000 m2. In de huidige indeling is de garage omgebouwd tot een separaat woonvertrek. Hierbij bestaat de mogelijkheid om een verbinding te maken tussen het separate woonhuis en het voorhuis. De omgebouwde garage beschikt dan ook over een kleine woonkamer, een keuken, badkamer en een ruime slaapzolder. Het is gelegen op een ruim perceel van ca. 2000 m2 gelegen aan een autoluwe laan. Het geheel is gelegen naast de aansluiting van de N33, deze aansluiting zal echter op deze locatie gaan verdwijnen als de N33 verdubbeld wordt. Siddeburen is een sociaal dorp in de gemeente Midden-Groningen met een uitgebreid winkelaanbod. Door de gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen naar de grotere kernen/steden is het dan ook goed geschikt voor de forens. De stad Groningen is binnen 30 autominuten te bereiken.

Indeling

Begane grond:

Woonhuis: Hal/entree; toiletruimte; slaapkamer met aansluitend de badkamer voorzien van douche, dubbele wastafel en ligbad; ruime woonkeuken met terrasdeur en eenvoudige hoekopstelling; woonkamer. In de woonkamer bevindt zich een vaste trap naar de verdieping. Begane grond aanbouw: Woonkeuken met rechte opstelling en trapopgang naar de verdieping; badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel; woonkamer met kast met cv opstelling en terrasdeur/achterentree.

1e verdieping

Verdieping woonhuis: Overloop / Zolderverdieping. Deze ruimte is niet ingericht, het is echter denkbaar dat hier 2 à 3 slaapkamers gerealiseerd kunnen worden. Verdieping aanbouw: Royale slaapzolder.

Bijzonderheden

- De woning dient volledig te worden gemoderniseerd/gerenoveerd - Het geheel staat nog in de planning voor opname versterkingsoperatie NCG - Verwarming geschiedt middels CV - Volledig voorzien van isolerende beglazing - Ruime tuin met voldoende privacy - Unieke locatie aan de rand van Siddeburen

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1929
AdresKooilaan 1
PlaatsSiddeburen 9628 TH
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:2
Perceeloppervlakte:2000 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: