Object informatie

Meidoornlaan 12 , Siddeburen

Wij bieden namens opdrachtgevers te koop aan, een vrijstaande woning aan de Meidoornlaan 12 in Siddeburen. De woning met oprit en garage, schuurruimte, tuinhuisje is centraal gelegen; en is op loopafstand van het centrum. De woning is zeer goed onderhouden en voorzien van glazuren pannendak. De indeling is levensloopbestendig met douchegelegenheid en slaapkamer op de begane grond. Middels vlizotrap toegang tot de verdieping. Siddeburen is een dorp met vele voorzieningen; zowel op sociaal, cultureel, economisch, sportief en educatief gebied. Siddeburen is een dorp met de uitvalswegen (N33 en de A7) zeer nabij, ook is het openbaar vervoer goed geregeld van en naar de stad Groningen. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging, u bent van harte welkom !

Indeling

Begane grond:

Entree, hal, woonkamer (31m²) met inloopkast/kelder, keuken (9m²) met hoekopstelling, twee slaapkamers, achter-entree met badkamer/douchegelegenheid, bijkeuken met witgoedopstelling en toilet. Achter de woning een garage (21m²) met schuurruimte/berging van 11m². In de tuin een glazen kas, tuinhuisje met overkapping.

1e verdieping

Middels vlizotrap vanuit de keuken toegang tot de verdieping met overloop/zolderberging en twee slaapkamers.

Tuin:

Achter de woning een groot terras met bestrating van ca. 60 m². Achter de garage/schuur een gazon met borders; voorts een tuinhuisje met overkapping en een glazen kas. Aan de voorzijde een kleine siertuin van ca. 60 m². De achtertuin is ca 200 m².

Bijzonderheden

De woning is opgetrokken in volledige steens en half-steens muren. De keuken is voorzien van 4-pits kookgelegenheid met afzuiging en oven. De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. Het pannendak is bedekt met glazuren pannen.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1922
AdresMeidoornlaan 12
PlaatsSiddeburen 9628 AX
Prijs:Vraagprijs € 195.000 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:5
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:417 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: