Object informatie

Molenlaan 7 , Siddeburen

*HEEL UNIEK !! OP LOOPAFSTAND VAN DE BASISSCHOOL, OP LOOPAFSTAND VAN HET VOORTGEZET ONDERWIJS EN OP LOOPAFSTAND VAN HET KOOPCENTRUM VAN SIDDEBUREN bieden wij te koop aan een vrijstaande ruime woning met erf en tuin met een royale schuur/garage. De woning is in zijn geheel gerenoveerd en verbouwd. De achterliggende 'besloten' tuin is voorzien van tegels en vormt één groot terras met diverse borders. De woning heeft een verdiepte woonkeuken met aansluitend een grote woonkamer. De drie slaapkamers op de verdieping maken dit huis tot een echte gezinswoning. Komt dit zien en laat u verrassen ! Maak een bezichtigingsafspraak en wees welkom.

Indeling

Begane grond:

Entree/hal van 5,5 m², met meterkast van 6 x 220 V, aardlekschakelaar en krachtstroom; Vanuit de hal toegang tot de garderobe, toilet, badkamer en bijkeuken. De garderobe is groot ca. 2,5 m²; het toilet is voorzien van wandcloset met fontein; de badkamer van 10 m² is voorzien van bad, douche, twee vaste wastafels en verwarming; de bijkeuken met witgoedaansluitingen is tevens de opstelplaats van de CV installatie (nefit topline). De verdiepte woonkeuken (20 m²) heeft een hoekopstelling en is voorzien van een 5-pits gaskomfoor met afzuiging, oven en vaatwasser; de ruime woonkamer van 28 m² is annex aan de woonkeuken. Achter de woning is een overkapping van circa 13 m² tussen de woning en garage/schuur. Deze schuur/garage is in totaal ruim 50 m² groot, geïsoleerd met een platte dak. Tevens is achter de schuur een functionele sauna (in aanbouw) van ca. 9 m².

1e verdieping

Middels vaste trap toegang tot de verdieping: overloop/vide van 7 m² met inloopkast van ruim 5 m². De drie slaapkamers zijn allemaal verwarmd en voorzien van dakraam(en) en/of dakkapel en isolerende beglazing. De drie slaapkamers zijn respectievelijk groot: 11 m², 17,5 m² en 15 m²

Tuin:

De achtertuin heeft grote afmetingen met een totaal oppervlakte van ca 300 m². Het geheel is betegeld en voorzien van borders en boom. Het geheel is afgescheiden middels schuttingen. De oprit naar de garage heeft een nette bestrating en is breed. (50 m²). De voortuin is als siertuin ingericht.

Bijzonderheden

Muren, daken en vloeren van de woning zijn geïsoleerd.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1935
AdresMolenlaan 7
PlaatsSiddeburen 9628 AK
Prijs:Vraagprijs € 225.000 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:530 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: