Object informatie

Oudeweg 45 , Siddeburen

Namens opdrachtgever bieden wij deze vrijstaande woning aan de Oudeweg te Siddeburen te koop aan. Het geheel beschikt over 2 slaapkamers welke beiden op de begane grond zijn gesitueerd, levensloopbestendig. Echter gezien prijssetting ook zeer goed geschikt voor de starter op de woningmarkt. Deze woning beschikt over een ruime onderhoudsvriendelijke tuin en een ruime garage voor hobby! Dit alles nabij het centrum van Siddeburen alwaar u alle benodigde dagelijkse voorzieningen treft. Siddeburen kenmerkt zich als een sociaal en actief dorp! Dit op zowel sportief als sociaal vlak. Daarnaast is het dorp gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen richting Groningen en Appingedam/Delfzijl. Wij laten u graag deze woning zien!

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met meterkast; woonkamer (ca. 20,2 m2) met nette vloer; ruime woonkeuken met moderne hoekopstelling, de woonkeuken is ca. 13,9 m2 groot, de hoekopstelling is o.a. voorzien van gascomfoor, afzuiging, oven en vaatwasser; hal met achterentree; slaapkamer (ca. 9,1 m2); slaapkamer (ca. 6.4 m2); gemoderniseerde badkamer voorzien van inloopdouche met drain, wastafelmeubel en witgoedaansluiting; toiletruimte voorzien van toilet en fonteintje.

1e verdieping

Bergzolder welke bereikbaar is middels vlizotrap vanuit de hal. Op deze zolder treft u ook de CV opstelling (Nefit eigendom).

Bijzonderheden

- Woning wordt verwarmd middels eigen CV installatie (Nefit 2011). - Beglazing is overwegend isolerend. - Vloeren zijn deels van beton en deels van hout. - Ruime vrijstaande garage - 12 zonnepanelen (dak garage) - Gemoderniseerd woonhuis, zonder grote verbouwingen te betrekken.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1911
AdresOudeweg 45
PlaatsSiddeburen 9628 CA
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:3
Aantal slaapkamers:2
Perceeloppervlakte:530 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: