Object informatie

Oudeweg 55 , Siddeburen

Aan de Oudeweg, hoek Lougpadje, bieden wij te koop aan een fraaie vrijstaande levensloopbestendige woning met balkon. De woning beschikt over een slaapkamer en badkamer op de begane grond, en tevens twee slaapkamers op de verdieping. Deze woning staat in het centrum van Siddeburen waar de voorzieningen op korte afstand bereikbaar zijn. Tevens zijn de N33 en de A7 zeer nabij evenals het openbaar vervoer van en naar de stad Groningen. Een bezoek meer dan waard wij nodigen u graag uit !

Indeling

Begane grond:

Entree/hal 9,5 m² met trapopgang naar de verdieping; meterkast (6x220 V en aardlek); kamer met open keuken van 33 m². De kamer beschikt over een elektrische sfeerhaard en de keuken heeft een hoekopstelling. Via de tussenhal van 3,5 m² toegang tot de slaapkamer, badkamer, toilet en achterentree. De slaapkamer van 11 m² en toilet en badkamer (5,5m²) zijn tegenover elkaar gelegen. De aangebouwde garage (21 m²) met kanteldeur, en aan de achterzijde een loopdeur, is vanuit de woning bereikbaar.

1e verdieping

Middels kwartslag, hardhouten trap toegang tot de verdieping. Via de overloop (2,5m²) toegang tot de twee slaapkamers, toilet en zolderberging. De slaapkamer aan de oostzijde beschikt over een vaste wastafel, de slaapkamer aan de westzijde heeft een balkon van 6m². De slaapkamers hebben beide een oppervlakte van 15 m². De berging is tevens de opstelplaats van de nieuwe CV installatie (1-3-'17). Een pré is een toilet op de verdieping.

Tuin:

Aan de voorzijde is er een siertuin met gazon, struiken en borders. Aan de achterzijde een klein terras bij de achter-entree.

Bijzonderheden

Merk van de CV installatie: AWB; geïnstalleerd op 1 maart 2017. 12 zonnepanelen (2017). Aan de zuid en westzijde zijn zonneschermen geplaatst. De garage heeft een ruime oprit. Aardbevingsschade rapport en gelden zijn beschikbaar voor de koper.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1988
AdresOudeweg 55
PlaatsSiddeburen 9628 CB
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:368 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: