Object informatie

Oudeweg 68 , Siddeburen

Op steenworp afstand van het MFC en het winkelcentrum van Siddeburen bieden wij deze zeer ruime vrijstaande woning te koop aan. Dit degelijk gebouwde woonhuis beschikt over maarliefst 245 m2 woonoppervlakte. Het kan dus met gemak een groot gezin herbergen. In de huidige indeling beschikt de woning over 6 royale slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond is gelegen. Het geheel kan omschreven worden als licht en ruimtelijk! Door het type dakconstructie is er ook op de verdieping een weldaad aan ruimte. Daarnaast is de woning gelegen op een royale kavel van ca. 1225 m2. De om de woning gelegen tuin is fraai aangelegd en biedt voldoende beschutting / privacy. Parkeergelegenheid is er in voldoende mate op eigen terrein aanwezig. Een garage/berging voor uw auto of gereedschap treft u eveneens op het terrein. Siddeburen is een gezellig dorp in de gemeente Midden-Groningen. Het kent een hoog niveau van voorzieningen. De dagelijkse benodigdheden treft u bij de diverse winkeliers in de kern van het dorp. Daarnaast kenmerkt het dorp zich als sociaal en vriendelijk, mede ook door de diverse verenigingen die in het dorp actief zijn. Dit op zowel sociaal als ook op sportief gebied. Daarnaast is het dorp gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen, N33 en A7. Hierdoor heeft u een uitstekende verkeersverbinding met de grotere kernen/steden in de omgeving. Graag heten wij u welkom!

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met tochtportaal en meterkast; de hal loopt door het volledige huis met als gevolg dat de woonvertrekken aan de weerszijden van de hal zijn gelegen; slaap/studeerkamer (ca. 16 m2); ruime woonkamer, voormalig en-suite. De woonkamer is met voorkamer en achterkamer ca. 43 m2 groot. Door de vele raampartijen is hier een licht interieur ontstaan. Vanuit de centrale hal toegang tot de ruime woonkeuken met toegang tot kelder. De woonkeuken beschikt over een fraaie hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur, waaronder een fraai Falcon fornuis, afzuiging en koeler. Badkamer welke nu dienst doet als bijkeuken. Vanuit de hal toegang tot een toiletruimte en de bijkeuken met CV opstelling (Remeha Avanta 2006 eigendom) en achterentree.

1e verdieping

Via de ruime bordestrap toegang tot de verdieping. De verdieping beschikt over een badkamer welke is voorzien van ligbad, douchecabine, wastafel, 2e toilet en mechanische ventilatie; slaapkamer (ca. 13 m2); slaapkamer (ca 24 m2); slaapkamer (ca. 12 m2); slaapkamer (ca. 11 m2) van waaruit een zolderberging. De zolderberging leidt tot een extra slaapkamer (ca. 13 m2).

2e verdieping

Zolderberging bereikbaar middels losse trap.

Bijzonderheden

- Woning voorzien van isolerende beglazing - Fraaie locatie in het hart van het dorp - Subsidie in kader van de versterking nog beschikbaar - Eventueel op korte termijn te aanvaarden - Degelijk gebouwd woonhuis - Mooie om de woning gelegen tuin - Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1927
AdresOudeweg 68
PlaatsSiddeburen 9628 CG
Prijs:Verkocht onder voorbehoud
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht onder voorbehoud
Aantal kamers:7
Aantal slaapkamers:6
Perceeloppervlakte:1225 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: