Object informatie

Oudeweg 76 , Siddeburen

Op een mooie locatie, nabij het centrum van Siddeburen, wordt aangeboden een vrijstaande woning met vrijstaande garage met oprit en schuur. Aan de voorzijde een kleine siertuin en aan de achterzijde een sier c.q. groentetuin. In de woning is een slaapkamer op de begane grond gerealiseerd. Op de verdieping zijn twee slaapkamers aanwezig. De woonkamer met open keuken is één geheel. Deze woning is geschikt voor vele doelgroepen. Zowel voor gezin als starter ! De subsidie van de SNN voor woningverbetering van € 10.000,-- is nog aan te vragen voor deze woning ! Siddeburen is een dorp met vele voorzieningen op velerlei gebied, goede onderwijsvoorzieningen, een goed winkelbestand, en een rijk verenigingsleven; een gezellig dorp waar altijd wel wat te doen is. De verbindingen via het openbaar vervoer zijn uitstekend en de uitvalswegen voor de auto's via de N33 en de A7 zijn zeer nabij. Vele recreatieve mogelijkheden in de buurt met het Schildmeer en het Roegwold als watersport-, en natuurgebieden Plan een bezichtiging, u bent van harte welkom !

Indeling

Begane grond:

Overkapte entree/kleine hal, woonkamer met woonkeuken en achter entree en bijkeuken; op de begane grond is de slaapkamer, het toilet, de badkamer, diverse vaste kasten aanwezig. Middels rechte trap toegang tot de verdieping. De woning heeft een aangebouwde schuur, en een vrijstaande stenen garage (de vrijstaande garage heeft ook een berging).

1e verdieping

Middels vaste rechte trap toegang tot de verdieping met overloop/berging/kastruimtes en twee slaapkamers, respectievelijk groot 10 en 11 m²

Tuin:

Aan de voor (zuid) zijde een siertuin en aan de achter (noord) zijde een sier c.q. moes/groentetuin,

Bijzonderheden

De woning is grotendeels voorzien van kunststofkozijnen met dubbele beglazing. Het dakkapel aan de achterzijde behoeft enig onderhoud. De subsidie van € 10.000,-- voor woningverbetering is nog aan te vragen voor deze woning.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1930
AdresOudeweg 76
PlaatsSiddeburen 9628 CG
Prijs:Vraagprijs € 229.000 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:400 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: