Object informatie

Schoollaan 22 , Siddeburen

Wij bieden namens opdrachtgever aan, een appartement, gelegen op de eerste verdieping van het appartementencomplex de Statenborgh aan de Schoollaan 22 in Siddeburen. Het appartement ligt gelegen aan de stille oostkant van het geheel. De grote slaapkamer (ca. 15 m²) grenst aan de badkamer/toilet. De kamer met half open keuken is circa 30 m² groot. Het appartement is levensloopbestendig en is middels trappenhuis en lift bereikbaar. Aan zowel de voorzijde als achterzijde is er parkeergelegenheid. Er is een actieve Vereniging Van Eigenaren (VVE) met een goed en adequaat onderhoudsplan. Het appartementencomplex ziet er als geheel netjes uit ! U bent welkom voor een bezichtiging !

Indeling

Begane grond:

Op de eerste verdieping: Entree/hal, woonkamer (25m²) met half open keuken (5m²) met voorraadkast/berging/CV opstelling, slaapkamer (ca. 15m²), badkamer/douche/toilet (5,5 m²) met witgoedaansluitingen. Vanuit de kamer en slaapkamer toegang tot het balkon. Op de begane grond is er een inpandige berging met elektra.

Tuin:

Rondom het appartementencomplex, bomen, planten en borders.

Bijzonderheden

Er is een actieve VVE met een goed en adequaat onderhoudsplan. De VVE bijdrage is € 116,55 per maand. Het appartement is ook bereikbaar met de personenlift. Op de begane grond is een berging en is voorzien van elektra.

Kenmerken:

TypeBovenwoning
Bouwjaar1995
AdresSchoollaan 22
PlaatsSiddeburen 9628 AJ
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:2
Aantal slaapkamers:1
Woonlagen:1

Reageer op dit object: