Object informatie

Schoollaan 40 , Siddeburen

Op een centrale locatie in het voorzieningenrijke Siddeburen treft u dit uitstekend onderhouden penthouse aan. Luxe, onderhoudsarm, privacy zijn de kernwoorden van dit appartement. Het ruime privacygerichte dakterras is ca. 16m2. Het geheel ligt nabij het centrum van Siddeburen.. Veilig en onderhoudsarm wonen ? Dan moet u deze gezien hebben!

Indeling

Begane grond:

Entree complex middels intercominstallatie welke u toegang biedt tot het trappenhuis en de liftinstallatie. Entree appartement: Hal/entree (ca. 7 m2) voorzien van meterkast met voldoende groepen en enkeltariefmeter, ruime woonkamer (ca. 55 m2) met toegang tot het royale dakterras en de half-open keuken (ca. 18 m2) voorzien van 4 pits gascomfoor, afzuiginstallatie, apothekerkast, elektrische oven. Berging (ca. 3 m2), hier bevind zich de witgoedaansluiting, CV-installatie, mechanische ventilatie. Badkamer (ca. 8 m2) voorzien van douche, ligbad en wastafel, 2 slaapkamers (resp. ca. 10 m2 en 11 m2). Toilet met fonteintje.

Bijzonderheden

Dit luxe appartement wordt verwarmd middels CV (Nefit topline 2014) en is volledig voorzien van dubbele beglazing. Het onderhoud word verzorgt middels een vereniging van eigenaren, waar u automatisch lid van bent bij het aankopen van de woning. De bijdrage hiervoor bedraagt € 112,00 per maand. Naast het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimten wordt hierin ook de opstalverzekering en de glasverzekering geregeld, alsmede het tuinonderhoud en gebouwenonderhoud. Onderhoudsarm, veilig en comfortabel wonen wordt hier aangeboden! Op onze website treft u in de bijlage de uitgebreide brochure van deze woning aan. De bergingsruimte op de begane grond is ca 5 m² en kan dienen als bergruimte/fietsschuur-ruimte)

Kenmerken:

TypePenthouse
Bouwjaar1995
AdresSchoollaan 40
PlaatsSiddeburen 9628 AJ
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:3
Aantal slaapkamers:2
Woonlagen:1

Reageer op dit object: