Object informatie

Singeldwarsstraat 2 , Siddeburen

Op een uitstekende locatie in Siddeburen bieden wij u deze vrijstaande woning aan. Het geheel is gelegen op loopafstand van het voorzieningrijke winkelcentrum van Siddeburen. De woning beschikt over een slaapkamer op de begane grond met badkamer en suite en twee slaapkamers op de verdieping. Ook beschikt de woning over een ruime inrit, met plaats voor meerdere auto's. Siddeburen is een gezellig dorp in de gemeente Midden-Groningen en is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen richting Groningen, Assen en de Duitse grens. Het openbaar vervoer van en naar de stad Groningen is uitstekend. Daarnaast kent Siddeburen een hoge mate van voorzieningen, zoals twee basisscholen, voortgezet onderwijs en diverse sportieve en sociale voorzieningen.

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met meterkast en trapopgang naar de verdieping; toiletruimte voorzien van toilet en fonteintje; badkamer met aansluitend de slaapkamer op de begane grond, de badkamer is voorzien van douche en wastafel; woonkamer; ruime woonkeuken voorzien van eenvoudige rechte opstelling; tussenhal/bijkeuken met toegang tot een ruime inpandige berging en achterentree.

1e verdieping

Overloop welke toegang biedt tot 2 ruime slaapkamers, ca. 12 m2 en ca. 14 m2, een badkamer met douche en wastafel en een berging.

Tuin:

De om de woning gelegen tuin biedt voldoende privacy en bezonning.

Bijzonderheden

Het geheel wordt verwarmd middels een eigen CV installatie (vaillant 2010) Kozijnen zijn deels uitgevoerd in kunststof en deels van hout Volledig voorzien van isolerende beglazing Mooie centrum locatie Parkeergelegenheid in voldoende mate aanwezig

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1966
AdresSingeldwarsstraat 2
PlaatsSiddeburen 9628 AM
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:342 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: