Object informatie

Singellaan 15 , Siddeburen

Namens opdrachtgever mogen wij u ,op een uitstekende locatie in Siddeburen, deze vrijstaande woning aanbieden. Het geheel is gelegen op loopafstand van het voorzieningsrijke winkelcentrum van Siddeburen. De woning is uitstekend onderhouden en kenmerkt zich door netheid. De woning beschikt over een slaapkamer/ studeerkamer op de begane grond en drie slaapkamers op de verdieping. Ook beschikt de woning over een ruime inrit, met plaats voor meerdere auto's. Siddeburen is een gezellig dorp in de gemeente Midden-Groningen en is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen richting Groningen, Assen en de Duitse grens. Het openbaar vervoer van en naar de stad Groningen is uitstekend. Daarnaast kent Siddeburen een hoge mate van voorzieningen, zoals twee basisscholen, voortgezet onderwijs en diverse sportieve en sociale voorzieningen. kijk ook op singellaan15.nl

Indeling

Begane grond:

Entree/hal. Woonkamer van 17.8 m². Woonkeuken ca. 19.4 m², voorzien van hoek opstelling met boven en onder kasten, 5-pits gasstel, afzuiging, vaatwasser en koelkast. Slaapkamer/kantoor ca. 8,3 m². Toegang naar de kelder van 7 m². Achter hal van 6.1 m², met toegang tot de de badkamer van 6 m² bijkeuken met witgoed aansluiting 4 m², toilet, met meterkast (9x 220 V) en achterdeur naar de tuin.

1e verdieping

Via de trapopgang heeft u toegang tot de overloop van 12 m², met knieschot ruimtes. Drie slaapkamers van 12.5, 9.8 en 10.5 m², voorzien van vloerbedekking.

Tuin:

Zij-achtertuin met veel groen; gazon, beplanting. Tuin goed onderhouden. Tuin aan de voorzijde van de woning voorzien van leilindes. Bestraat terras aan de achterzijde van de woning. De woning is voorzien van een ruime inrit met plaats voor meerdere auto's.

Bijzonderheden

- royale kavel - gemoderniseerd - Volledig geïsoleerd

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1936
AdresSingellaan 15
PlaatsSiddeburen 9628 AL
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:5
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:665 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: