Object informatie

Singellaan 21 , Siddeburen

Op een uitstekende locatie in Siddeburen bieden wij u deze vrijstaande woning aan. Het geheel is gelegen op loopafstand van het voorzieningrijke winkelcentrum van Siddeburen. De woning is uitstekend onderhouden en kenmerkt zich door netheid. De woning beschikt over twee slaapkamers op de begane grond en twee slaapkamers op de verdieping. Ook beschikt de woning over een ruime inrit, met plaats voor meerdere auto's. Siddeburen is een gezellig dorp in de gemeente Midden-Groningen en is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen richting Groningen, Assen en de Duitse grens. Het openbaar vervoer van en naar de stad Groningen is uitstekend. Daarnaast kent Siddeburen een hoge mate van voorzieningen, zoals twee basisscholen, voortgezet onderwijs en diverse sportieve en sociale voorzieningen.

Indeling

Begane grond:

Entree/hal met meterkast (3x 220 V). woonkamer van 19 m², voorzien van ruime inloopkast (2,5 m²). Woonkeuken ca. 24 m², voorzien van rechte opstelling met boven en onder kasten, 4 pits gasstel, afzuiging, vaatwasser en koelkast. Slaapkamer / kantoor (ca. 7,5 m²), met twee vaste kasten. Toegang naar de kelder van 7 m², de kelder is volledig betegeld en voorzien van plavuizen. Achter hal van 7 m², met toegang tot de garage/schuur (28,5 m²) en achterdeur naar de tuin. Bijkeuken met witgoedaansluitingen en opstelling c.v. ketel (merk Nefit bouwjaar 2015). Toilet van 1,3 m². Eén slaapkamer op de begane grond van 11 m², met toegang tot de badkamer van 6 m², voorzien van een bad, douche, wastafel en verwarming.

1e verdieping

Rechte trap geeft toegang tot de overloop van 12 m², met knieschot ruimtes. Twee slaapkamers van 8,5 en 10 m², voorzien van vloerbedekking.

Tuin:

Zijtuin met veel groen; gazon, beplanting/ struiken. Tuin goed onderhouden en voorzien van tuinhuis van 12 m². Tuin aan de voorzijde van de woning voorzien van borders en buxus. Bestraat terras aan de achterzijde van de woning. De woning is voorzien van een ruime inrit met plaats voor meerdere auto's.

Bijzonderheden

- Zadeldak + plat dak. - Verwarming middels CV - Voorzien van isolerende beglazing

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1927
AdresSingellaan 21
PlaatsSiddeburen 9628 AL
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:5
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:550 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: