Object informatie

Veenweg 22 , Siddeburen

Aan de Veenweg, in het open landschap, nabij Siddeburen, bieden wij te koop aan een woning, met aangebouwde grote landbouwschuur en een vrijstaand damwandprofiel loods met paardenboxen en een overheaddeur. De ruime woning beschikt over 4 slaapkamers, waarvan één op de begane grond; ook de badkamer is op de begane grond. De huiskavel is in totaal 1,5 hectare groot. Vele mogelijkheden voor het houden van dieren en/of bedrijf. Het bestemmingsplan geeft een agrarische bestemming aan. Een paardenbak is onderdeel van het geheel. Een eldorado voor allen die van ruimte, uitzicht en natuur houden. U bent van harte welkom om het geheel te bezichtigen.

Indeling

Begane grond:

Woning: entree/hal met garderobe, toilet en meterkast, vanuit de hal toegang tot de woonkamer, woonkeuken met hoekopstelling en deur naar terras, slaapkamer en badkamer. De kamer (27,5m²), keuken (20m²) en slaapkamer (11m²) zijn voorzien van een laminaatvloer. De volledig betegelde badkamer, met douche, wastafel en verwarming is groot 8 m². Tevens een achterhal met entree/bijkeuken van 18 m² met lichtkoepel. Tevens een ruime tussenruimte (9,5) voor berging en proviand, voorts een inpandige schuurruimte (10 m²) naar de grote landbouwschuur van circa 500 m². Een vrijstaande schuur van damwandprofiel (160m²) is voorzien van diverse paardenboxen.

1e verdieping

Middels een kwartslagtrap van hardhout hebt u toegang tot de verdieping; overloop, 3 slaapkamers ( respectievelijk 20, 10 en 20 m²). Op de overloop is tevens toegang tot het toilet en een berging met CV opstelling.

Tuin:

Rondom deze woning een gazon met borders en heesters en landerijen en grasland. tevens een moestuin en een paardenbak. Het totaal is groot circa ruim 1,5 hectare.

Bijzonderheden

Meterkast is voorzien van 5 x 220 V met een krachtgroep en 2 x aardlekschakelaar. Zowel de landbouwschuur als de vrijstaande schuur zijn ingericht met paardenboxen. De woning is voorzien van isolerende beglazing, muur-, en dakisolatie. De woning ligt vrij en open gelegen met een oprijlaan naar het geheel. Het geheel is in het bestemmingsplan als 'agrarisch' betiteld. De woning is voor het laatst geschilderd in 2021. Zaken zoals een voersilo kunnen worden overgenomen. Aardbevingsschade is gerapporteerd en hersteld in eigen beheer. (schade aan de achterste schoorsteen is nog niet uitgevoerd)

Kenmerken:

TypeWoonboerderij
Bouwjaar1980
AdresVeenweg 22
PlaatsSiddeburen 9628 TN
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:6
Aantal slaapkamers:5
Perceeloppervlakte:15449 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: