Object informatie

Verlengde Molenlaan 8 , Siddeburen

Bieden wij namens opdrachtgevers te koop aan een eenvoudige vrijstaande woning, met tuin rondom en een eigen oprit met parkeerplaats voor de auto. De woning met een levensloop bestendig karakter is voor de starter maar ook voor senioren een uitstekende behuizing. De woning is deels geïsoleerd en heeft fraaie verglaasde pannen. De woning is gelegen op loop-, en fietsafstand van het centrum van Siddeburen. Siddeburen is een centrumdorp in de regio met voorzieningen op velerlei gebied. Het openbaar vervoer van en naar de stad is uitstekend te noemen. Een bezichtiging meer dan waard. U bent van harte welkom !

Indeling

Begane grond:

Entree/hal van ruim 4 m² met toegang tot de slaapkamers, kamer, keuken en het toilet. De kamer is ca. 18 m² en de keuken (ca. 8 m²)met eenvoudige rechte opstelling is voorzien van gasfornuis met afzuiging en koeler. De slaapkamers zijn respectievelijk 10,5 en 5,25 m² groot. De bijkeuken en hal aan de achterzijde met achter-entree beschikt over de aansluitingen voor het witgoed. De badkamer van 4,25 m² met douche en vaste wastafel is volledig betegeld. Voorts een keurig toilet en een verdiepte-kelder-proviand kast van 5,25 m² bedekt met plavuizen. In de tuin is een grote schuur (24m²) en tuinhuisje (6m²) gesitueerd.

1e verdieping

Middels een vlizotrap heeft u toegang tot de zolderverdieping. De zolderverdieping is ca. 40 m² groot.

Tuin:

Rondom (sier)tuin, terras en oprit.

Bijzonderheden

De woning is in overleg, direct aanvaardbaar. Geschikt als starterswoning. Het samengesteld dak is bedekt met glazuren pannen. Een vrijstaande schuur en tuinhuisje zijn aanwezig.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1920
AdresVerlengde Molenlaan 8
PlaatsSiddeburen 9628 BG
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:3
Aantal slaapkamers:2
Perceeloppervlakte:345 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: