Object informatie

Zandelaan 7 , Siddeburen

Op een landelijke locatie bieden wij te koop aan een rietgedekt woonhuis. Dit fraaie woonhuis kenmerkt zich door zijn magnifieke ligging met uitzicht over de landerijen. Eerlijkheidshalve dient opgemerkt te worden dat het geheel dient te worden gemoderniseerd, uiteraard naar invulling van de nieuwe eigenaar. Het woonhuis is gelegen op een ruim perceel van ca. 1465 m2 eigen grond. Het geheel beschikt over een vrijstaande houten garage alsmede een eveneens vrijstaande houten werkplaats/hobbyschuur. U treft 2 slaapkamers op de begane grond en 2 kinderkamers op de verdieping. De kern van het dorp Siddeburen is op fietsafstand gelegen. Hier treft u tal van voorzieningen, zowel winkelaanbod maar ook voorzieningen op sociaal en sportief gebied. Buiten wonen met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Uw interesse gewekt?! Wij laten u graag deze woning zien!

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met meterkast; ruime woonkamer met fraaie houthaard en uitzicht over de tuin en landerijen; open keuken voorzien van een eenvoudige hoekopstelling met o.a. gascomfoor en afzuiging; hal met achterentree, vanuit de hal zijn de navolgende ruimten bereikbaar; slaapkamer (ca. 9,9 m2); toiletruimte voorzien van toilet en fonteintje; slaapkamer (ca. 9,8 m2); badkamer voorzien van inloopdouche met douchedrain, wastafelmeubel en witgoedaansluiting.

1e verdieping

Overloop met vaste kastenwand; 2 slaapkamers (resp. ca. 7,6 m2 en ca. 5,0 m2); zolderberging met CV opstelling. De stahoogte op de verdieping is ca. 1,95 m.

Tuin:

De om de woning gelegen tuin is ingericht als siertuin met diverse privacygerichte zitjes.

Bijzonderheden

- Woning is gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing (en ook voorzetramen) - Verwarming geschiedt middels CV (eigendom), warmwatervoorziening is op dit moment separaat geregeld. Dit zou echter door de CV installatie kunnen. - Landelijke locatie net buiten de kern van Siddeburen. - Bij uitstek geschikt voor de handige klusser - Beschikking over een vrijstaande garage en een vrijstaande houten berging / werkplaats

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1928
AdresZandelaan 7
PlaatsSiddeburen 9628 TL
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:5
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:1465 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: