Object informatie

De Krimpen 14 , Slochteren

In een kindvriendelijke woonwijk van Slochteren, nabij openbaar groen en speeltuin, bieden wij deze royale gemoderniseerde hoekwoning te koop aan. Dit woonhuis beschikt over 4 ruime slaapkamers en kan daardoor uitstekend een gezin herbergen. Gezien prijsstelling echter ook goed geschikt voor een starter. Zowel de voor- als achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd. De achterzijde is volledig besloten en biedt voldoende privacy. De voorzijde is ingericht als parkeerplaats voor 2 auto's. Het geheel is gelegen aan een doodlopende weg. Slochteren kent nog diverse basisvoorzieningen. Daarnaast is het dorp gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen richting Groningen, Assen en Winschoten. Interesse in een betaalbare en ruime gezinswoning? Wij laten u graag deze woning zien!

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met meterkast en trapopgang naar de verdieping; gemoderniseerde toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje; woonkamer (ca. 31,5 m2) met deur naar het onderhoudsvriendelijke terras; half-open keuken voorzien van rechte opstelling met o.a. 4 pits gascomfoor en afzuiging; bijkeuken voorzien van witgoedaansluiting en achterentree. Vermeldenswaardig is dat de begane grond grotendeels is voorzien van vloerverwarming en keramisch parket/vloertegels.

1e verdieping

Overloop welke toegang biedt tot 3 slaapkamers ( resp. ca. 9,7 m2, ca. 13,0 m2 en ca. 7,9 m2); gemoderniseerde badkamer voorzien van wastafelmeubel, inloopdouche, wandcloset, design radiator en mechanische ventilatie.

2e verdieping

Overloop welke bereikbaar is middels vaste trap, op de overloop treft u de CV opstelling (Remeha Calenta eigendom); zolderkamer ca. 10.9 m2).

Tuin:

Zowel de voor als achtertuin zijn onderhoudsvriendelijk aangelegd.

Bijzonderheden

- Woning is naast isolerende beglazing ook voorzien van dak en vloerisolatie - Mooie locatie nabij openbaar groen en speeltuin - Kindvriendelijke woonwijk - Fraai verbouwd woonhuis - Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, aan de overzijde ook nog een parkeerhaven voor meerdere auto's - Vloeren zijn van beton - Begane grond grotendeels voorzien van vloerverwarming Wij laten u graag deze woning zien!

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1978
AdresDe Krimpen 14
PlaatsSlochteren 9621 CD
Prijs:Verkocht onder voorbehoud
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht onder voorbehoud
Aantal kamers:5
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:217 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: