Object informatie

De Omloop 4 , Slochteren

Op een mooie stand in een rustige woonwijk in Slochteren bieden wij deze fraaie levensloopbestendige woning met aangebouwde serre aan. De woonkamer met serre is gesitueerd op het zuiden. Op de begane grond is de woonkamer met een open keuken, voorts twee slaapkamers en een kleine badkamer/douche met vaste wastafel. De woning beschikt over een eigen oprit met garage met een extra berging. Slochteren is een dorp in de Woldstreek waar het goed wonen is. Op korte afstand is er een grote supermarkt en zeer nabij is er de huisartsenpost met een fysiotherapie. De omgeving van Slochteren met de Fraeylemaborg , de haven, het Slochterbos en het Roegwold maken van dit dorp samen een prachtig geheel. Kom, zie en overtuig u van deze fraaie levensloopbestendige woning aan de Omloop 4 in Slochteren. Plan een bezichtiging, u bent van harte welkom.

Indeling

Begane grond:

Via de entree en hal (met meterkast 5x 230 V en 2x aardlekschakelaar) toegang tot het toilet en een slaapkamer (2x vaste kast). Vanuit de hal komt u in de woonkamer met serre en open keuken. Deze ruimte is verrassend groot. In de kamer is een sfeerhaard geplaats en heeft een screen aan de voorzijde; de serre van kunststof materiaal heeft een schuifpui en een loopdeur. De woonkeuken heeft een hoekopstelling en is voorzien van een 4-pits gasfornuis met afzuiging, een oven en een koeler. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de slaapkamer en badkamer/douche. De garage met extra berging (met verwarming) heeft een loopdeur en een elektrische kanteldeur.

1e verdieping

Toegang tot verdieping middels een kwartslag-open-trap: overloop met berging met de opstelling van de CV (bouwjaar 2016; Remeha Calenta). Via de overloop komt u in de slaapkamer met dakraam onder het zadeldak.

Tuin:

Aan de voorzijde een goed onderhouden en fraai aangelegde siertuin. Achter de woning, op het zuiden, een terras met siertuin en borders. Aan de zijkant van de woning is er de oprit naar de garage, met mooie borders.

Bijzonderheden

De aardbevingsschade uit 2015 is hersteld door het instituut CVW c.q. de aannemer. Naar aanleiding van deze schade is de beschikbare SNN subsidie gebruikt voor een nieuwe CV ketel en nieuw isolerend glas. Uit herbeoordeling van het NCG blijkt dat de woning voldoet aan de veiligheidsnorm. De woning hoeft niet te worden versterkt. Op de SNN subsidie voor woningverbetering en verduurzaming (€ 10.000,--) is geen aanspraak gemaakt en heeft er geen besteding plaatsgevonden; dit bedrag is nog aan te vragen.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1971
AdresDe Omloop 4
PlaatsSlochteren 9621 AT
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:261 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: