Object informatie

De Roeden 7 , Slochteren

Namens opdrachtgevers bieden wij te koop een fraaie tussenwoning in een rijtje van drie; de woning beschikt in totaal over 5 slaapkamers op de eerste en tweede verdieping; de woonkamer en moderne keuken zijn mooi ingericht; vanuit de bijkeuken toegang tot de royale terras-overkapping met terras en een gazon met borders. Achter in de tuin een stenen berging met een 'achterom' voor de fiets. Naast de woningen zijn garageboxen waarvan één aan deze woning toebehoord. Een fraaie en royale tussenwoning met veel ruimte voor iedereen. U bent van harte uitgenodigd voor een bezichtiging.

Indeling

Begane grond:

Entree/hal met meterkast (7x220V en 2x aardlekschakelaar) en toilet (met wandcloset ); L-vormige kamer met rustiek eikenhoutenvloer met open-hoekkeuken met losse elementen, voorzien van 5 pits gaskomfoor met afzuiging, magnetron en oven; de bijkeuken en tevens achter-entree beschikt over de witgoedaansluitingen en er is plaats voor de vries en/of koelkast en vaatwasser. De keuken en bijkeuken zijn belegd met plavuizen. Vanuit de bijkeuken/achter-entree een fraaie overkapping met lichtkoepel en achter in de tuin een stenen berging en een 'achterom'.

1e verdieping

Middels open trap vanuit de kamer toegang tot de eerste verdieping; overloop met houten vloer, 3 slaapkamers met laminaatvloeren en een volledig betegelde badkamer met plavuizen en voorzien van douche-hoek, vaste wastafel, verwarming en toilet.

2e verdieping

Middels vaste trap toegang tot de tweede verdieping; overloop/berging met CV opstelling, twee slaapkamers met vinyl als vloerbedekking.

Tuin:

Voortuin is ingericht als parkeerplaats; achtertuin is ingericht met gazon, terras met borders; afscheiding met buren middels houten schuttingen.

Bijzonderheden

De woning beschikt over 5 slaapkamers Fraaie terras-overkapping met lichtkoepel Energielabel B De gevels en het dak zijn geïsoleerd

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1973
AdresDe Roeden 7
PlaatsSlochteren 9621 CA
Prijs:Verkocht onder voorbehoud
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht onder voorbehoud
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:513 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: